فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس

اسانس انار

اسانس انار و اسانس پودری انار و اسانس مایع انار خوراکی

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

اسانس انار پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس انار پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183

فروش اسانس خوراکی انار ، اسانس پودری انار و اسانس مایع انار 09152020183

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس انار پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهای  این شرکت و مخصوصا اسانس انار پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ، جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

اکثر روغنها در یک فرآیند واحد تقطیر می شوند. یک استثنا یلانگ یلانگ (Cananga odorata) است که از طریق تقطیر جزء خالص می شود.

آب تجمع یافته به عنوان هیدروسول ، هیدرولات ، عرقیات گیاهی یا اسانس آب گیاهی نامیده می شود که ممکن است به عنوان یک محصول معطر دیگر به فروش برسد. هیدروسول ها شامل گلاب ، اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، مریم گلی و آب شکوفه پرتقال است. استفاده از عرقیات گیاهی در لوازم آرایشی در حال افزایش است.

استخراج با حلال

اکثر گلها حاوی روغن فرار بسیار کمی هستند تا تحت تأثیر قرار گیرند ، اما اجزای شیمیایی آنها بسیار ظریف هستند و به راحتی با حرارت زیاد مورد استفاده در تقطیر بخار تغییر رنگ می دهند. در عوض ، از یک حلال مانند هگزان یا دی اکسید کربن فوق بحرانی برای استخراج روغن ها استفاده می شود. عصاره های هگزان و دیگر حلال های آبگریز را بتن می نامند که مخلوطی از اسانس ، موم ، رزین و سایر مواد گیاهی لیپوفیلیک (محلول در روغن) است.

اگرچه بتن بسیار معطر است ، اما حاوی مقادیر زیادی موم و رزین های معطر نیست. اغلب ، از حلال دیگری مانند اتیل الکل برای استخراج روغن معطر از بتن استفاده می شود. محلول الکل در دمای 18- درجه سانتی گراد (0 درجه فارنهایت) به مدت بیش از 48 ساعت سرد می شود که باعث رسوب موم ها و چربی ها می شود. سپس رسوبات فیلتر شده و اتانول از محلول باقی مانده با تبخیر ، پاکسازی خلاء یا هر دو حذف می شود و مطلق را پشت سر می گذارد.

دی اکسید کربن فوق بحرانی به عنوان حلال در استخراج مایعات فوق بحرانی استفاده می شود. این روش می تواند از بقایای پتروشیمی در محصول و از بین رفتن برخی “نت های اولیه” در هنگام استفاده از تقطیر بخار جلوگیری کند. به طور مستقیم مطلق نمی دهد. دی اکسید کربن فوق بحرانی موم ها و اسانس های تشکیل دهنده بتن را استخراج می کند. پردازش بعدی با دی اکسید کربن مایع ، که در یک دستگاه استخراج کننده تنها با کاهش دمای استخراج انجام می شود ، موم ها را از اسانس جدا می کند. این فرایند دمای پایین از تجزیه و تغییر شکل ترکیبات جلوگیری می کند. هنگامی که استخراج کامل شد ، فشار به محیط کاهش می یابد و دی اکسید کربن به یک گاز تبدیل می شود و هیچ گونه بقایایی باقی نمی گذارد

افزایش سلامت پوست با انار

انارها غنی از ویتامین ث هستند که یک ماده مغذی بسیار مهم برای سلامتی پوست است. هم چنین آن ها پر از آنتی اکسیدان ها مثل پروانتوسیانیدین و فلاونوئید هستند که با به تاخیر انداختن علایم پیری ( مانند چین و چروک ) برای پوست عالی عمل می کنند.

می توانید 2 قاشق سوپ خوری پودر پوست انار را با 1 قاشق سوپ خوری عصاره لیمو و عسل ترکیب کنید به خوبی مخلوط تا خمیر نرمی را شکل دهید. این را به صورت و گردن بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند. با آب ولرم بشویید. این کار می تواند لکه های تیره را پاک کند و رنگ دانه ها را درمان و حتی پوست را روشن کند هم چنین خاصیت ضد پیری دارد.

درمان مشکلات پوستی از خواص انار:

آنتی اکسیدان های موجود در دانه و پودر انار، با آسیب های پوستی و آکنه مبارزه می کند . 2 قاشق سوپ خوری دانه انار له شده و 1 قاشق سوپ خوری زرد چوبه می تواند شگفتی ساز باشد. فقط باید آن را روی موضع آسیب دیده بزنید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد بشویید.

استفاده از روغن دانه انار به درمان اگزما و پسوریازیس مشهور است. مخلوط کردن برگ های انار له شده با آب و نوشیدن آن می تواند به تسکین این وضعیت کمک کند.

انار می تواند توانایی محافظت پوست در برابر خورشید را افزایش دهد و هم چنین می تواند در درمان ملاسما مفید باشد

فواید انار برای مو:

آنتی اکسیدان قوی در انار ، فولیکول های مو را تقویت می کنند و گردش خون را بهبود می بخشند. روغن دانه به عنوان یک درمان موثر برای مو های مجعد، خشک و نامرتب شناخته می شود.

بهبود بهداشت مو از خواص انار:

خوردن دانه های انار می تواند به تقویت فولیکول های مو کمک کند. از آنجا که دانه ها و به خصوص روغن دانه، حاوی اسید هستند جز تشکیل دهنده برای تقویت مو بشمار می رود. هم چنین مشهور است که گردش خون را بهبود بخشیده و رشد مو را تحریک می کند.

انار برای جلوگیری از ریزش مو :

عصاره یا همان آب انار ، فولیکول های مو را تقویت می کند و مانع از ریزش مو می شود.

آب انار برای بهبود قلب:

آب انار به حفظ سلامت قلب از طریق الاستیسیته شریانی و کاهش التهاب رگ کمک می کند. هم چنین بیماری را کاهش می دهد . این عصاره همچنین به کاهش خطر انسداد شریانی، کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب کمک می کند.

حفظ سطح قند خون یکی از خواص انار:

با وجود فروکتوز، عصاره انار سطح قند خون را بالا نمی برد. تحقیقات نشان داد افراد مبتلا به دیابت که 2 هفته آب انار می خورند، افزایش سطح قند خون را تجربه نکرده اند.

اسانس انار :

اسانس انار یک ماده مغذی و غنی بوده که نمادی از سلامتی ، باروری و زندگی جاودانه است و توسط متخصصان بهداشتی و سلامتی مورد تایید جهت استفاده در مصارف آرایشی و بهداشتی می باشد و به دلیل توانایی قوی و تاثیر فوق العاده در جوان سازی پوست و مو در بسیاری از محصولات زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. 
ترمیم آسیب های پوستی: کراتینوسیت ها سلول هایی هستند که در لایه خارجی پوست وجود دارند و روغن هسته انار می تواند آنها را تحریک می کند. کراتینوسیت ها به جوان سازی پوست کمک می کنند و سرعت ترمیم پوست را افزایش می دهند.​

اسانس انار (Pomegranate essential oil)

نام محصول: اسانس انار

نوع: پودری و مایع

انار (Pomegranate) ارمغان رضوان توس

انار از میوه های درختی است که دانه های قرمز، سفید یا بین این دو رنگ دارد. این درخت یکی از اولین گیاهان اهلی و بومی مناطق شرق ایران ، کوه های هیمالیا در شمال هند است.

درخت انار در هر آب و هوایی رشد می کند و میوه می دهد. ارمغان رضوان توس

از بزرگترین تولیدکننده شهرهای ایران = ساوه + نی ریز+ فردوس

ایران از بزرگترین تولیدکننده انار در دنیا و هندوستان دومین کشور تولیدکننده است.

ویژگیهای انار (Pomegranate) ارمغان رضوان توس

اسانس انار با رایحه میوه انار شبیه ترکیب پوست و دانه های انار است.

اسانس انار داری میزان جذب متوسط ، دارای خواص آبرسانی، نرم کننده ، بازسازی و محافظت است.

دون انار دارای ویتامین C ، مواد قندی و اسیدهای آلی است. ارمغان رضوان توس

این شرکت هیچ گونه همکاری در جهت خرید و فروش مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل استان ندارد.

X
تلفن گویا