فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

اسانس استوایی

Rate this page

اسانس استوایی و اسانس پودری استوایی و اسانس مایع استوایی خوراکی

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 09152020183

اسانس استوایی پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس استوایی پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183

اسانس استوایی و اسانس پودری استوایی و اسانس مایع استوایی خوراکی 09152020183

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس استوایی پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهای  این شرکت و مخصوصا اسانس استوایی پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

لیست میوه های گرمسیری

اگر صاحب یک رستوران هستید ، احتمالاً درباره مواد مختلف مختلف در سراسر جهان کنجکاو هستید و اینکه چگونه می توانید از همه آنها در دستور العمل های جدید و هیجان انگیز استفاده کنید. اگر صاحب آب میوه یا اسموتی هستید ، احتمالاً باید نحوه استفاده از انواع میوه ها را برای منوی خود بیاموزید. در زیر لیستی از میوه های گرمسیری آمده است تا بتوانید کمی از مناطق گرمسیری آفتابی را به راحتی و خوشمزه به منوی خود بیاورید. قبل از شروع ، مطمئن شوید که همه میوه های شما به درستی شسته شده اند تا مشتریان شما ایمن بمانند.

آشنایی با میوه های استوایی

همانطور که در مطالب قبل گفتیم میوه ها علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارند دارای خواص و فواید بیشماری برای بدن هستند. میوه ها در کشور های مختلف تنوع های گوناگونی دارند که ممکن است ما هنوز برخی میوه ها را اصلا نچشیده باشیم و آشنایی با آن ها نداشته باشیم.

در گوشه و کنار دنیا و به ویژه مناطق استوایی و گرمسیری میوه های عجیب و غریبی وجود دارند که شاید تا به حال اسمشان را هم نشنیده باشید. این میوه های استوایی ظاهری بسیار خاص و عجیب دارند و حتی طعم آن ها هم در حالی که شبیه به خیلی از میوه هاست بیار خاص و بی نظیر است. این میوه ها متعلق به نواحی گرمسیری و استوایی هستند و در کشورهای جنوب شرق آسیا، آمریکای لاتین و … پیدا می شوند.

سالک یک نوع درخت کاج محسوب میشود که میوه های عجیب خوردنی روی آن رشد می کنند. با نیشگون گرفتن از سر این میوه ها، پوست آنها کنده می شود و میتوانید گوشت داخلش را بخورید. مزه سالک شیرین و اسیدی است، و جنسی شبیه به سیب دارد. گواو میوه‌ای آبدار، شیرین و اسیدی است. طعم آن تلفیقی است از گلابی و توت فرنگی. پوست این میوه به رنگ‌های سفید، زرد، صورتی و قرمز دیده می‌شود و امکان دارد که حاوی هسته‌هایی بی‌رنگ باشد. این میوه لزوما هسته ندارد. میوه گواو به شکل گلابی، بیضی یا گِرد می‌روید و حدود ۱۰ سانتی‌متر است. از مواد مغذی موجود در این میوه استوایی می‌توان به ویتامین سی،ویتامین آ،فیبر، پتاسیم و فسفر اشاره کرد. می‌توانید از گواو مربا درست کنید یا آن را در انواع دسر و آب‌میوه به کار ببرید

کیوانو را گاهی خربزه شاخ دار یا خیار آفریقایی هم ترجمه می کنند و با این اسامی هم شناخته می شود. این میوه بومی صحرای بزرگ آفریقاست و در کشورهایی که در این منطقه قرار می گیرند پیدا می شودد. کیوانو میوه ای بیضی شکل با پوستی نارنجی و شاخ دار است و به همین دلیل به آن خربزه شاخ دار می گویند. گوشت داخل میوه سبز و زرد است و طعمی شبیه به خیار و لیمو دارد!

ساپوت سیاه احتمالاً تنها میوه ای در دنیاست که مزه آن شبیه به پودینگ شکلاتی است. این میوه نه تنها خوشمزه است، بلکه برای افرادی که در رژیم هستند هم بسیار مناسب است. ظاهر آن شاید گول زننده باشد، ولی در واقع چربی آن بسیار کم است. همچنین چهار برابر بیشتر از پرتقال ویتامین ث دارد و مقدار زیادی کلسیم و فسفر در آن یافت می شود. ساپوت سیاه مثل یک توت بزرگ با پوست نازک و قوی است. رنگ آن سبز تیره و داخل آن قهوه ای درخشان است. بافت چسبناک داخل این میوه شاید در ابتدا شما را جذب نکند، ولی مزه منحصر به فردی دارد. سیاه دارای ویتامین آ و سی ، و همچنین فیبر، پتاسیم، کلسیم و فسفر است. آنها همچنین حاوی مقدار کمی آهن هستند

نگور برزیلی، یک نوع انگور عجیب است که میوه های اون روی تنه درخت رشد می کنند. خود میوه کوچک و گرد است و حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر قطر، یک تا چهار دانه درشت، پوست بنفش پررنگ ضخیم و گوشت ژله‌ای صورتی یا سفید شیرین دارد. درخت این میوه به راحتی خودش رو با محیط تطبیق می دهد و تقریبا در هر شرایطی قابل پرورش دادن هست. این میوه ارغوانی ‌رنگ عمر کوتاهی حدود ۳ الی ۴ روز بعد از چیدن دارد که باعث شده جابه‌جایی و ارسال آن به مناطق دیگر دشوار باشد. به همین دلیل در کشور خود یعنی برزیل اغلب برای تهیه‌ی ژله و مربا استفاده می‌شود. آنتی‌اکسیدان موجود در آن برای پیشگیری از انواع بیماری‌ها مخصوصاً سرطان مفید است. ویتامین c انگور برزیلی باعث ارتقای سطح ایمنی بدن می‌شود. جوشانده‌ای که از پوست خشکیده‌ی این میوه تهیه می‌شود برای درمان گلودرد، آسم و التهاب لوزه مؤثر است. و هزاران فایده‌ی دیگر که آن را شگفت‌انگیز می‌کند

پالمیرا نام درختی است که میوه خوشمزه‌ای دارد که میوه این درخت خواص بسیاری دارد. میوه این درخت همچون نارگیل در بالای درخت می‌باشد، که پس از فرآوری قابل مصرف می‌باشد. میوه پالمیرا گرد و کروی مانند می‌باشد که به رنگ بنفش مایل به سیاه است. درخت پالمیرا بیشترین شباهت را به درخت کاج دارد و برگ های این گیاه شانه‌ای و سوزنی شکلی می‌باشد. برگ ها دراز، باریک و به رنگ سبز می‌باشد. برگ ها و شاخه‌های این گیاه در بالای درخت قرار دارند و در قسمت پایین‌ تنه درخت هیچ‌گونه شاخه و برگی وجود دارد و فقط در قسمت بالایی و بالا تنه درخت میوه و شاخ و برگ گیاه ظاهر می‌شود. میوه این گیاه به صورت خوشه‌ای و انفرادی ظاهر می‌شود. میوه پالمیرا در تمام مراحل رشد خوراکی است

اسانس استوایی یا هفت میوه چیست ؟ ارمغان رضوان توس

کاربرد این اسانس در تولید انواع کرم ها،لوازم آرایشی، عطرها، اسپری های خوشبوکننده ، همچنین درکارخانه ها برای تولیدآدامس، آبمیوه ها، بستنی ها،مربا،در قنادی ها برای تولید کیک،ژله و همچنین برای تولید انواع شوینده ها وحتی ساخت عود نیز کاربرد دارد.اسانس استوایی یا هفت میوه یک ترکیب معطر است که در میوه های مختلف یافت میشود. اسانس ها را با مواد شیمیایی مخلوط می کنند. آن ها دارای طعم و عطر قوی می باشند. اسانس استوایی یا هفت میوه در مجاورت با هوا تبخیر می شود. برای جلوگیری از این امر به آن روغن های فرار و استری اضافه می کنند. انواع اسانس ها در دسته خوراکی و غیر خوراکی جای می گیرند. مواد استفاده شده در اسانس های خوراکی با غیر خوراکی خیلی تفاوت دارند. برای ماندگاری بهتر به آن ها مواد شیمیایی اضافه می کنیم. اسانس ها خوراکی برای بدن انسان بی ضرر می باشد و خطری شما را تهدید نمی کند​

ارمغان رضوان توس اسانس

اسانس خوراکی نوعی اسانس است که بوی قوی داشته و با نام عطرمایه یا اسانس روغنی نیز شناخته می شود. عنوان «اسانس فقط برای روغن‌های تقطیر شده یا استخراج شده به کار می‌رود اسانس خوراکی عطر و رایحه ی انواع محصولات در صنایع مختلف به ویژگی صنایع غذایی بوده و عطر و طعم واقعی و متنوع از میوه ها (موز، بهارنارنج، سیب )مغزها (بادام،گردو، …) و دانه ها مثل قهوه ،هل و…) را به همراه دارند. کاربرد اسانس خوراکی مایع غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی است و امروزه یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین افزودنی های خوراکی، بهداشتی، دارویی، آرایشی و … هستند و کمتر محصولی را می توان یافت که در ترکیبات آن اسانس خوراکی مایع به کار نرفته باشد. ارمغان رضوان توس انواع آب میوه با طعم های مختلف از جمله آن هاست. به طور کلی از انواع گیاهان، میوه ها و خشکبار اسانس تهیه می شود. از دیگر موارد مصرف اسانس خوراکی مایع می توان به استفاده ی آن ها در انواع نوشیدنی، بیسکوییت، تافی ها، بستنی، شکلات، روغن، انواع نان و پیراشکی، انواع ژله وپشمک وپاستیل دیگر محصولات طعم دار اشاره کرد. با خرید اسانس خوراکی مایع می توانید از کاربردمتنوع آن بهره مند شوید. ارمغان رضوان توس

اسانس چیست

اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ، جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

توجه فرمایید :

سایت کارگاه تولیدی ادوات کشاورزی و دامداری میکسر و آسیاب و ..

www.mixer.armaghantoos.ir

سایت محصولات تولیدی غذایی

www.orodshop.com

صنایع غذایی و کشاورزی ارمغان رضوان توس 05137234606 و 09152020183
مبدا قیمت و کیفیت

X