فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

بهبود دهنده پودر کیک

Rate this page

مزایای استفاده از بهبود دهنده پودر کیک

ایجاد بافت سفید با تخلخل مناسب / تشدید طعم / تعویق در بیاتی / سفیدی بافت پس از پخت / پف عالی و ….

لطفا توجه بفرمایید در صورت مغایرت اطلاعات هیچ گونه هماهنگی و تماسی جهت ارسال نمونه صورت نخواهد گرفت .

مورد تایید 98 درصد تولیدکنندگان و بهبود خواص رئولوژیک خمیر و کیک

ارسال نمونه به شرکتهای بازرگانی ( همکار ) صورت نمیگیرد .

جهت رویت کیفیت های محصولات بر روی لینک کلیک فرمایید .
لازم به ذکر است امولسیفایر / بهبود دهنده  ، مورد قبول 90 درصد مصرفکنندگان میباشد .

جهت ارتباط با ما با شماره های 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید .

بهبوددهنده پودر کیک و کیک محصولی از شرکت ارمغان رضوان توس 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید مورد تایید 98 درصد تولیدیها
بهبوددهنده پودر کیک و کیک محصولی از شرکت ارمغان رضوان توس 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید مورد تایید 98 درصد تولیدیها

در صورت تکمیل فرم زیر همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت .

[contact-form-7 id=”95″ title=”درخواست نمونه امولسیفایر کیک”]

توجه : تا اطلاع ثانوی قبل از خرید اینترنتی با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید .

X