فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

اسانس آلبالو

Rate this page

اسانس آلبالو و اسانی پودری آلبالو و اسانس مایع آلبالو خوراکی

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 09152020183

اسانس آلبالو پودری و مایع خوراکی ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس آلبالو پودری و مایع خوراکی ارمغان رضوان توس 09152020183

فروش اسانس پودری آلبالو و اسانس مایع آلبالو 09152020183

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس آلبالو پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه

معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار

واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهاس این شرکت و مخصوصا اسانس آلبالو پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ،

روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی

“جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان

نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ،

جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و

محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که

روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است

برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن

است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه

تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع

متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

اکثر روغنها در یک فرآیند واحد تقطیر می شوند. یک استثنا یلانگ یلانگ (Cananga odorata) است که از طریق تقطیر جزء خالص می شود.

آب تجمع یافته به عنوان هیدروسول ، هیدرولات ، عرقیات گیاهی یا اسانس آب گیاهی نامیده می شود که ممکن است به عنوان یک محصول معطر دیگر به فروش برسد. هیدروسول ها شامل گلاب ، اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، مریم گلی و آب شکوفه پرتقال است. استفاده از عرقیات گیاهی در لوازم آرایشی در حال افزایش است.

اکثر روغن های پوست مرکبات به صورت مکانیکی یا با فشار سرد (شبیه به استخراج روغن زیتون) بیان می شوند. با توجه به مقادیر نسبتاً زیاد روغن موجود در پوست مرکبات و هزینه کم برای رشد و برداشت مواد اولیه ، روغن های مرکبات ارزان تر از سایر اسانس ها هستند. لیمو یا روغن نارنج شیرین به عنوان محصولات جانبی صنعت مرکبات به دست می آید.

– خواص آلبالو : آلبالو سرشار از ویتامین ث و عنصر معدنی آهن می باشد، بنابراین برای افرادی که مبتلا به کمبود ویتامین ث و آهن میباشند مفید است. همچنین در تصفیه خون اثر مثبتی داردَ، علاوه بر ویتامین ها ومواد معدنی مذکور ، در این میوه مفید ویتامین هائی نظیر: (آ-ب -د) و عناصری همچون منگنز، کبالت، روی ، فسفر، پتاسیم، سدیمُ، منیزیم وکلسیم نیز یافت میشود که به این خاطر ارزش آلبالو را چندین برابر افزایش می دهد.خواص آلبالو،همه چیز را درباره آلبالو در اینجا بخوانید!

آلبالو میوه ای است سرخ رنگ، شبیه گیلاس ولی کوچکتر و ترش و شیرین می باشد. میوه آن، لذيذ، مطبوع و نام دیگرش آلى بالی است. در مناطق مختلف ایران

می روید و از میوه تازه و خشک آن استفاده میکنند و یا از آن شربت، مربای آلبالو و یا آلبالو پلو و یا خورش آلبالو درست می کنند. از آنجا که قند موجود در آن از

نوع لولز است برای بیماران مبتلا به مرض قند (دیابت) مضر نیست و جذب آن آسان است. بهترین نوع برای خوردن، آلبالوی تازه است که رنگی کاملاً قرمز و

درخشان دارد و آلبالوی نارس، دیرهضم است و کار روده ها را مختل می کند. به علت داشتن لولز کافی برای تقویت نطفه مردان نیز مفید است زیرا لولز تنها قند

مایع منی است و برای تغذیه و حرکت سلولهای نطفه مرد، لازم و ضروری است. از یک هکتار باغ میوه آلبالو تحت شرائط مساعد می توان انتظار ۲۵ – ۲۰ تن

محصول سالانه را داشت، معروفترین رقم آلبالوی ایران چمپای مشهد است، ازدیاد آلبالو از راه پیوند و گاهی به طرق قلمه گیری و خوابانیدن انجام می شود.

میوه آلبالو را در زبان عرب، (کرز یا حب الملوک) میگویند. قسمتهایی که در تغذیه و درمان استفاده میکنند عبارتند از: ۱- میوه ۲- دم میوه ۳- مغز هسته میوه.

یکی از میوه های پر طرفدار فصل تابستان آلبالو است که می توان آن را به روش های مختلف مثل مربا، ترشی و حتی فریز شده استفاده کرد. این میوه ترش در سراسر جهان

وجود دارد و رنگ قرمز آن به دلیل وجود آنتوسیانین است. آلبالو از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از خواص دارویی بوده و می توان به جای استامینوفن و ایبوپروفن

از آلبالو استفاده کرد. در این بخش از ارمغان رضوان توس  به برخی خواص آلبالو می پردازیم.سیc

مواد مغذی موجود در 100 گرم آلبالو :

  • کالری 50
  • مجموع چربی 0 گرم
  • چربی اشباع شده و چربی ترانس 0 گرم
  • کلسترول 0 میلی گرم
  • سدیم3 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات 12.18 گرم
  • فیبر رژیمی (1.6 گرم)
  • شکر 8.49 گرم
  • پروتئین 1 گرم
  • ویتامین آ 0.064میلی گرم
  • کلسیم 16 میلی گرم
  • آهن 0.32میلی گرم
  • خواص مهم میوه آلبالو تازه و آلبالو خشکه برای بدن
  • هسته میوه آلبالو، ضداسهال و قابض خوبی است و ضدفشار خون نیز می باشد.میوه آلبالو، ضد مواد صفراوی، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است.اشتها آور بسیار خوبی است. ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره مؤثر و مفید است.مصرف آن برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است.مصرف آن برای افرادی که خارش پوستی دارند مؤثر و مفید است.
  • حاوی آنتی اکسیدان:
  • مواد موجود در آلبالو ممکن است درد را خیلی بهتر از آسپرین تسکین دهد و تحقیقات نشان می دهند که مصرف روزانه آلبالو پتانسیل کاهش بیماری های قلبی عروقی یا مزمن مرتبط با التهاب، ورم مفاصل و نقرس را در انسان ها دارد.
  • کاهش خطر سکته:
  • میلیونها نفر در معرض خطر ابتلا به دیابت یا بیماری های قلبی هستند، رژیم غذایی حاوی آلبالو ممکن است بهتر از مصرف دارو باشد. تحقیقات نشان می دهند که آلبالو نه تنها مزایای قلبی عروقی دارد، بلکه همچنین می تواند خطر سکته را کاهش دهد، حتی زمانی که با دارو استفاده می شود.
  • کاهش بیماری های قلبی:
  • تحقیقات انجام شده نشان می دهد مصرف آلبالو همراه با رژیم غذایی چرب، باعث اضافه وزن و چاقی نمی شود. مولکولهای موجود در خون نوعی التهاب مرتبط با بیماری های قلب و نیز دیابت دارد. علاوه بر این افرادی که آلبالو مصرف می کنند کلسترول پایینی تری نسبت دیگران دارند. افراد چاقی که آلبالو مصرف می کنند چربی شکمی کمتری دارند و چربی شکم با ریسک و تورم قلبی و عروقی در انسان ها مرتبط است.
  • آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی مانند آنتوسیانین، کلوروژنیک اسید، کورستین و کامپفرول می باشد، آنتوسیانین های موجود در آلبالو سبب محافظت بدن در برابر آسیب های استرس اکسیداتیو، از بین بردن رادیکال های آزاد، محافظت از رگ های خونی و سلول های مغزی در برابر استرس اکسیداتیو و جلوگیری از تشکیل پلاک های آترواسکلروزی و بیماری های مرتبط با زوال عقل می شود.
  • مصرف آلبالو در بارداری :
  • مصرف آلبالو و گیلاس در دوره بارداری مفید است و مشکلی برای مادران باردار ایجاد نمیکند. مقادیر بالای فیبر موجود در آلبالو از ابتلا به یبوست دوران بارداری که یکی از شایع ترین مشکلات زنان باردار است، پیشگیری می کند. آنتی اکسیدان ها و آنتوسیانین های موجود در آلبالو خطر ابتلا به فشار خون بالا در دوران بارداری را کاهش می دهد و ملاتونین موجود در آلبالو به درمان بی خوابی و بهبود کیفیت خواب در زنان باردار کمک می کند اما نباید خانم های باردار در خوردن آلبالو زیاده روی نمایند.
  • مصرف آلبالو در افراد دیابتی :
  • قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک می توانند جذب کنند پس افراد دیابتی باید به حد اعتدال آلبالو بخورند. تحقیقات نشان داده مصرف آب آلبالو، به حد اعتدال به درمان دیابت نوع 2 کمک می کند

اسانس آلبالو خوراکی ارمغان رضوان توس

آلبالو بطور کلی برای کنترل چربی خون و مقدار قند خون و همچنین فشار بسیار موثر هست.در بیماری های کلیوی و بهبود آن نیز می تواند موثر باشد.

مصرف آلبالو می تواند به بهبود بیماری قلبی موثر هست و باع بیشتر شدن ادرار که باعث آن می شود که پتاسیم نمک در عروق ممانعت کند. ارمغان رضوان توس

در بیماری های نیز با خوردن آلبالو می تواند بیماری را بهبود بخشد.

ملانونین درون این ماده بار تنظیم شدن خواب بسیار مفید می باشد این ملانونین از غده ای درون مغز ترشح می شود.

خواص غذایی اسانس آلبالو خوراکی

آلبالو میوه ای که بیشتر در جنوب غرب آسیا و اروپا زیر کشت می باشد.قند درون آلبالو فروکتوز هست و قابلیت جذب آن بالا می باشد.

ارمغان رضوان توساز نظر عمومی آلبالو برا رفع احساس عطش در انسن و ضد اسهال و برای پایین آوردن فشار خون مناسب می باشد.

از نظر آنتی اکسیدان موجود در بین میوه ها این ماده بیشترین مقدار را درون خود دارد.

ابن محصول مفید دارای ویتامین A با همان بتاکاروتن می باشد.

فنل های درون این میوه توانایی نرون های مغز را در برابر مضرات از اکسیدان حفاظت می کند

ارمغان رضوان توس

اسانس آلبالو و کاربرد آن تقریبا در تمام محصولات صنایع غذایی مشهود است. اما این امر نیازمند تنوع گسترده ای از انواع رایحه نیز می باشد. در محصولات کیک و بیسکوییت اصولا از نوع شیرین اسانس آلبالو بوده و بیشتر طعم و رایحه گیلاس را دارد. در انواع نوشیدنی ها نوع ترش تر با کمی رایحه سبز و دارچین کاربرد دارد. نوع تلخ تر همانطور که پیشتر ذکر شد در انواع تافی و آبنبات مورد استفاده قرار میگیرد.ارمغان رضوان توس

کلمه انگلیسی آلبالو از زبان فرانسوی شمالی قدیم یا نورمن cherise از لاتین cerasum گرفته شده است ، [3] اشاره به منطقه ای از یونان باستان ، Kerasous (Κερασοῦς) در نزدیکی گیرسون ، ترکیه ، که تصور می شد برای اولین بار آلبالو به اروپا صادر شد. [4 ] محدوده بومی گیلاس شیرین در بیشتر اروپا ، غرب آسیا و بخشهایی از شمال آفریقا گسترش می یابد و این میوه از دوران ماقبل تاریخ در سراسر محدوده خود مصرف می شده است. یک آلبالو کشت شده ثبت شده است که توسط Lucius Licinius Lucullus از شمال شرقی آناتولی ، که به منطقه پونتوس معروف است ، در 72 قبل از میلاد به رم آورده شده است.

آلبالو به دستور هنری هشتم که طعم آنها را در فلاندرز چشید ، در تیمنهام ، در نزدیکی سیتیبورن در کنت وارد انگلستان شد.

گیلاس هنگامی که منطقه تحت حاکمیت هلند قرار داشت ، زود در شهرک بروکلین ، نیویورک (که در آن زمان “هلند جدید” نامیده می شد) وارد آمریکای شمالی شدند. افراد برای اجاره یا خرید زمین برای اجاره باغ و تولید باغ ، معامله می کنند ، “گواهی Corielis van Tienlioven مبنی بر اینکه او 12 سیب ، 40 هلو ، 73 درخت گیلاس ، 26 گیاه مریم گلی پیدا کرده است. سالی [مراکش ، آفریقا]) به بارنت دیرکسن [هلندی ها] ، … ANNO 18 ژوئن 1639. “[9]
کشت

توجه : تا اطلاع ثانوی قبل از خرید اینترنتی با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید .

X