فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

اسانس انبه

اسانس انبه و اسانس پودری انبه و اسانس مایع انبه خوراکی

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

اسانس انبه پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس انبه پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183

اسانس انبه و اسانس پودری انبه و اسانس مایع انبه خوراکی

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس انبه پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهای  این شرکت و مخصوصا اسانس انبه پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

انبه میوه‌ای گرمسیری و گیاه آن از سرده های تیرهٔ سنجدیان است. خاستگاه انبه شبه جزیرهٔ هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوب‌شرقی است. این درخت امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر می‌شود.

انبه ، (Mangifera indica) ، از اعضای خانواده بادام زمینی (Anacardiaceae) و یکی از مهمترین و گسترده ترین میوه های کشت شده در مناطق گرمسیری است. درخت انبه بومی جنوب آسیا ، به ویژه میانمار و ایالت آسام هند است و ارقام متعددی توسعه یافته است. انبه منبع غنی ویتامین A ، C و D است. توصیف فیزیکی درخت همیشه سبز است ، اغلب به ارتفاع 15-18 متر (50-60 فوت) می رسد و به سن زیادی می رسد. برگهای ساده نیزه ای شکل ، به طول 30 سانتی متر (12 اینچ) هستند. گلها – کوچک ، صورتی و معطر – در خوشه های انتهایی بزرگ (خوشه های شل) دیده می شوند. برخی دارای پرچم و مادگی هستند ، در حالی که برخی دیگر فقط پرچم دارند. اندازه و خصوصیات میوه بسیار متفاوت است. شکل آن بیضی شکل ، گرد ، به شکل قلب ، به شکل کلیه ، یا بلند و باریک است. کوچکترین انبه ها بزرگتر از آلو نیستند ، در حالی که وزن دیگر ممکن است 1.8 تا 2.3 کیلوگرم (4 تا 5 پوند) باشد. برخی از انواع با رنگ های قرمز و زرد به وضوح رنگ آمیزی می شوند ، در حالی که برخی دیگر سبز کم رنگ هستند. دانه بزرگ منفرد پهن شده و گوشتی که آن را احاطه کرده است از رنگ زرد تا نارنجی ، آبدار و دارای طعم متمایز شیرین و تند است.

تماس با روغن در برگ ، ساقه ، شیره و پوست انبه می تواند باعث ایجاد درماتیت و آنافیلاکسی در افراد مستعد شود. کسانی که سابقه درماتیت تماسی ناشی از اوروشیول (آلرژن موجود در پیچک سمی ، بلوط سمی یا سماق سمی) دارند ، ممکن است بیشتر در معرض درماتیت تماسی انبه باشند. سایر ترکیبات انبه که به طور بالقوه مسئول درماتیت یا واکنش های آلرژیک هستند شامل منگیفرین است. ممکن است واکنش های متقابل بین آلرژن های انبه و اوروشیول رخ دهد. افراد حساس ممکن است نتوانند با خیال راحت انبه پوست کنده بخورند یا آب انبه بنوشند

وقتی درختان انبه در بهار گل می دهند ، افراد محلی مبتلا به آلرژی ممکن است حتی قبل از اینکه گرده گل در هوا منتقل شود ، دچار مشکل تنفسی ، خارش چشم یا تورم صورت شوند. در این مورد ، محرک به احتمال زیاد اسانس بخار شده از گلها است. در فصل رسیدن اولیه انبه ، تماس با قسمتهای گیاه انبه – در درجه اول شیره ، برگ و پوست میوه – شایع ترین علت درماتیت گیاهی در هاوایی است.

مهم ترین خواص انبه برای زیبایی و درمان

انبه میوه ی آبدار و خوش مزه ای است که مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنزیم های مفید برای سلامتی دارد پس تعجبی ندارد که به انبه، «پادشاه میوه ها» می گویند.در این بخش از مجله شما را با خواص معجزه آسای انبه برای سلامتی و زیبایی آشنا می کنیم ، باشد که این میوه گرمسیری خوش طعم را بیشتر در سبد خانواده تان بگنجانید.

انبه چیست

انبه میوه شیرین و خوش طعمی است که دارای ویتامین C و A و انواع مختلف کاروتنوئیدها است که باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. انبه از پر مصرف ترین میوه ها در جهان است که در مناطق گرمسیری می روید و متعلق به 4000 سال پیش بوده است .

این میوه پر خاصیت در هند رشد کرده و به سافدا معروف است ، انبه با پسته و بادام هندی هم خانواده است و 1000 نوع مختلف دارد . این میوه ی هسته دار از دو بخش عمده تشکیل شده است:قسمت گوشتی بیرونی و هسته. قسمت گوشتی، هسته را دربرمی گیرد و در داخل هسته نیز، دانه ی انبه قرار دارد. نارگیل، گیلاس، آلو، هلو، زیتون و خرما نیز میوه هایی از همین دسته اند .

درخت انبه ازجمله درختان همیشه سبز است که تقریبا فقط در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. حدود 300 یا 400 سال بعد از میلاد مسیح، انسان ها دانه های انبه را از آسیا به خاورمیانه، شرق افریقا و امریکای جنوبی آوردند و اولین بار در مالزی، آسیای شرقی و همچنین شرق افریقا کِشت کردند. اما درنهایت مکتشفان پرتغالی، انبه را به مردم افریقا و برزیل معرفی کردند .

انبه، میوه ی ملی هند، پاکستان و فیلیپین و همچنین درخت ملی بنگلادش است. از میوه و برگ های آن برای تزئین مراسم مذهبی، جشنواره ها، جشن ها و همچنین مراسم عروسی استفاده می شود. در بسیاری از داستان های اساطیر هند، به میوه ی انبه اشاره شده است. درواقع گفته می شود بودا در یکی از باغ های انبه، زیر سایه ی درخت انبه مراقبه کرده است .

این بازرگانی هیچگونه ارتباطی با دیگر بازرگانیها ندارد .
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس 05137234606 و 09152020183
مبدا قیمت و کیفیت

X