فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس

اسانس خوراکی انبه

اسانس خوراکی انبه

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

اسانس خوراکی انبه پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس خوراکی انبه پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183

اسانس خوراکی انبه 09152020183

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس خوراکی  انبه پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهای  این شرکت و مخصوصا اسانس انبه خوراکی  پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

انبه میوه‌ای گرمسیری و گیاه آن از سرده های تیرهٔ سنجدیان است. خاستگاه انبه شبه جزیرهٔ هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوب‌شرقی است. این درخت امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر می‌شود.

انبه ، (Mangifera indica) ، از اعضای خانواده بادام زمینی (Anacardiaceae) و یکی از مهمترین و گسترده ترین میوه های کشت شده در مناطق گرمسیری است. درخت انبه بومی جنوب آسیا ، به ویژه میانمار و ایالت آسام هند است و ارقام متعددی توسعه یافته است. انبه منبع غنی ویتامین A ، C و D است. توصیف فیزیکی درخت همیشه سبز است ، اغلب به ارتفاع 15-18 متر (50-60 فوت) می رسد و به سن زیادی می رسد. برگهای ساده نیزه ای شکل ، به طول 30 سانتی متر (12 اینچ) هستند. گلها – کوچک ، صورتی و معطر – در خوشه های انتهایی بزرگ (خوشه های شل) دیده می شوند. برخی دارای پرچم و مادگی هستند ، در حالی که برخی دیگر فقط پرچم دارند. اندازه و خصوصیات میوه بسیار متفاوت است. شکل آن بیضی شکل ، گرد ، به شکل قلب ، به شکل کلیه ، یا بلند و باریک است. کوچکترین انبه ها بزرگتر از آلو نیستند ، در حالی که وزن دیگر ممکن است 1.8 تا 2.3 کیلوگرم (4 تا 5 پوند) باشد. برخی از انواع با رنگ های قرمز و زرد به وضوح رنگ آمیزی می شوند ، در حالی که برخی دیگر سبز کم رنگ هستند. دانه بزرگ منفرد پهن شده و گوشتی که آن را احاطه کرده است از رنگ زرد تا نارنجی ، آبدار و دارای طعم متمایز شیرین و تند است

اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ، جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

فروش اسانس انبه

شرکت ارمغان رضوان توس با سابقه واردات انواع اسانس های طبیعی و گیاهی معتبر ترین مرکز فروش اسانس انبه(آلمان – فرانسه ) حلال در آب و روغن در ایران میباشد.
اسانس انبه با دارا بودن فیبر و ویتامین های A و C یکی از پر خاصیت ترین اسانس میوه های گرمسیری میباشد. موارد استفاده این اسانس علاوه بر نوشیدنی ها و خوراکی ها، در خوشبو کردن انواع مواد شوینده،شمع و آرایشی میباشد.
اسانس انبه که به صورت کاملا طبیعی از میوه انبه گرفته می شود دارای عطر و طعم قوی می باشد. شما می توانید این اسانس را به صورت آنلاین خریداری کنید و درب منزل خود تحویل بگیرید. این اسانس در دو نوع خوراکی و غیر خوراکی موجود است. خوراکی آن در صنایع غذایی کاربرد دارد. غیر خوراکی آن نیز در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. 

این شرکت هیچ گونه همکاری در جهت خرید و فروش مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل استان ندارد.

X
تلفن گویا