اسانس خوراکی هلو
واردات و پخش اسانس پودری و اسانس مایع هلو حلال در آب جهت تولید انواع نوشیدنی ها با طعم هلو و ارسال به سراسر ایران
اسانس هلو پودری خوراکی و اروپایی بوده و دارای دوز مصرف بسیار پایین میباشد .
جهت تماس با ما با شماره های 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید . بازدید از تولیدات کشاورزی ارمغان رضوان توس کلیک کنید .
شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس خوراکی هلو پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .
اسانسهای این شرکت و مخصوصا اسانس خوراکی هلو پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .
جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .
همچنین میتوانید از طریق سایت www.armaghantoos.ir در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .
لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .
اسانس چیست ؟
اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .
تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .
ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .
اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند
روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.
بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.
آب تجمع یافته به عنوان هیدروسول ، هیدرولات ، عرقیات گیاهی یا اسانس آب گیاهی نامیده می شود که ممکن است به عنوان یک محصول معطر دیگر به فروش برسد. هیدروسول ها شامل گلاب ، اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، مریم گلی و آب شکوفه پرتقال است. استفاده از عرقیات گیاهی در لوازم آرایشی در حال افزایش است.