فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

اسانس خوراکی پرتقال

اسانس خوراکی پرتقال

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

اسانس خوراکی پرتقال پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس خوراکی پرتقال پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183

اسانس خوراکی پرتقال

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس خوراکی پرتقال پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهای  این شرکت و مخصوصا اسانس پرتقال خوراکی  پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ، جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

اکثر روغنها در یک فرآیند واحد تقطیر می شوند. یک استثنا یلانگ یلانگ (Cananga odorata) است که از طریق تقطیر جزء خالص می شود.

آب تجمع یافته به عنوان هیدروسول ، هیدرولات ، عرقیات گیاهی یا اسانس آب گیاهی نامیده می شود که ممکن است به عنوان یک محصول معطر دیگر به فروش برسد. هیدروسول ها شامل گلاب ، اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، مریم گلی و آب شکوفه پرتقال است. استفاده از عرقیات گیاهی در لوازم آرایشی در حال افزایش است.

کاربرد استفاده از اسانس پرتقال :

این اسانس خوشبو و پرکاربرد را می توان در نوشیدنی ها، کیک ها و در برخی موارد نیز افراد از اسانس پرتقال به عنوان خوشبوکننده ی هوا نیز استفاده می کنند. این اسانس همان طور که گفته شده خاصیت درمانی نیز دارد از این اسانس برای درمان و بهبود جوش و آکنه نیز استفاده می شود، همچنین عصاره ی پرتقال در تنظیم PH و جلوگیری از فعالیت باکتری های مولد جوش نیز نقش بزرگی را ایفا می کند. از آن جا که عصاره ی پرتقال یک اسانس شادی آور و آرامبخش است می تواند اختلالات خواب را برطرف نماید و اسپاسم های عضلانی ناشی از تنش را از بین ببرد. این اسانس باعث به وجود آمدن حس شادابی و نشاط در افراد می گردد و در درمان بسیاری از بیماری های روحی از جمله افسردگی بسیار تاثیرگذار می باشد.
 عصاره ی پرتقال نه تنها کاربرد بسیاری در صنایع غذایی دارد بلکه به عنوان یک ماده ی پرکاربرد در محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود. از عصاره ی پرتقال در تولید انواع لوسیون بدن، کرم و انواع عطر و خوشبوکننده ها نیز استفاده می گردد.
از دیگر ویژگی هایی که می توان به آن اشاره کرد داشتن خاصیت آنتی باکتریال است که می تواند هوا را ضدعفونی کند و در از بین بردن موریانه نقش به سزایی را ایفا کند.

اسانس پرتقال چیست :

اسانس پرتقال، از اسانس های خوش طعم و خوشبو تلقی می شود که علاوه بر کاربرد فراوانی که در صنایع غذایی دارد، از خاصیت های دارویی بسیاری نیز برخوردار می باشد. پرتقال به دلیل داشتن مواد معدنی فراوان و ویتامین های متفاوتی که دارد در مصارف خانگی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین به دلیل خواص انبوه این میوه، اسانس آن نیز مورد استقبال قرار گرفته است. این استقبال به قدری زیاد است که سالانه تعداد زیادی از افراد اقدام به خرید اسانس پرتقال و همچنین فروش اسانس پرتقال می کنند. 
اسانس پرتقال با بوی عالی که دارد یکی از پرکاربرد ترین اسانس ها دردنیا میباشد 

این بازرگانی هیچگونه ارتباطی با دیگر بازرگانیها ندارد .
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس 05137234606 و 09152020183
مبدا قیمت و کیفیت

X