فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال و اسانس پودری پرتقال و اسانس مایع پرتقال خوراکی

فرم دریافت نمونه اسانس پودری و مایع خوراکی  کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

اسانس پرتقال پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس پرتقال پودری و مایع ارمغان رضوان توس 09152020183

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس پرتقال پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهای  این شرکت و مخصوصا اسانس پرتقال پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ، جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

اکثر روغنها در یک فرآیند واحد تقطیر می شوند. یک استثنا یلانگ یلانگ (Cananga odorata) است که از طریق تقطیر جزء خالص می شود.

آب تجمع یافته به عنوان هیدروسول ، هیدرولات ، عرقیات گیاهی یا اسانس آب گیاهی نامیده می شود که ممکن است به عنوان یک محصول معطر دیگر به فروش برسد. هیدروسول ها شامل گلاب ، اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، مریم گلی و آب شکوفه پرتقال است. استفاده از عرقیات گیاهی در لوازم آرایشی در حال افزایش است.

اصطلاح

اکثر روغن های پوست مرکبات به صورت مکانیکی یا با فشار سرد (شبیه به استخراج روغن زیتون) بیان می شوند. با توجه به مقادیر نسبتاً زیاد روغن موجود در پوست مرکبات و هزینه کم برای رشد و برداشت مواد اولیه ، روغن های مرکبات ارزان تر از سایر اسانس ها هستند. لیمو یا روغن نارنج شیرین به عنوان محصولات جانبی صنعت مرکبات به دست می آید.

اسانس پرتقال

پرتقال یک نوع مرکبات کم کالری و بسیار مغذی است. پرتقال به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم و متنوع ، به داشتن پوست قوی و شفاف کمک می کند و می تواند به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها در فرد کمک کند. پرتقال ها به دلیل شیرینی طبیعی ، انواع مختلف موجود و تنوع استفاده ، محبوبیت زیادی دارند. به عنوان مثال ، یک فرد می تواند آنها را در آب میوه و مارمالاد مصرف کند ، آنها را کامل بخورد یا از پوست تند استفاده کند تا طعم دلپذیری به کیک ها و دسرها بدهد. این مرکبات محبوب به دلیل دارا بودن ویتامین C شناخته شده است. با این حال ، پرتقال حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی دیگر و آنتی اکسیدان ها است که ممکن است التهاب را کاهش داده و در برابر بیماری ها موثر باشد. در این مقاله ، ما بسیاری از فواید پرتقال برای سلامتی ، مشخصات تغذیه ای آنها و نحوه گنجاندن بیشتر آنها در رژیم غذایی را بررسی می کنیم. فواید مواد مغذی موجود در پرتقال طیف وسیعی از مزایای سلامتی را ارائه می دهد. بخش های زیر این مزایا را با جزئیات بیشتری مورد بحث قرار می دهد. پرتقال به عنوان منبع معتبر آنتی اکسیدان ویتامین C ، می تواند به مبارزه با تشکیل رادیکال های آزاد که باعث سرطان می شوند ، کمک کند. اگرچه مصرف کافی ویتامین C ضروری و بسیار مفید است ، اما مقدار مورد نیاز یک فرد برای اثر درمانی مطلوب بر سرطان بیشتر از آن چیزی است که می تواند به طور واقعی مصرف کند. به عنوان مثال ، یک مطالعه به این نتیجه رسید که دانشمندان پزشکی می توانند از قدرت ویتامین C موجود در پرتقال برای مهار سلول های سرطانی روده بزرگ در آینده استفاده کنند. با این حال ، نویسندگان اعتراف می کنند که ویتامین C به ارزش 300 پرتقال ضروری است. با این وجود ، در سال 2015 ، مطالعه ای آب گریپ فروت و پرتقال را با خطر بالای سرطان پوست مرتبط کرد. محققان دریافتند افرادی که مقادیر زیادی گریپ فروت کامل یا آب پرتقال مصرف می کردند بیش از یک سوم بیشتر از افرادی که مقادیر کمی مصرف می کردند در معرض ابتلا به ملانوم بودند. این ممکن است به دلیل ترکیبات مرکبات باشد که دارای خواص فتوکارسینوژن هستند. تحقیقات بیشتری برای تأیید اثرات مصرف پرتقال بر خطر سرطان ضروری است. در اینجا با فواید قوی ویتامین C برای سلامتی بیشتر آشنا شوید. فشار خون پرتقال فاقد سدیم است که به فرد کمک می کند زیر حد مجاز روزانه خود قرار گیرد. از سوی دیگر ، یک فنجان آب پرتقال می تواند مصرف روزانه پتاسیم را تا 14 درصد افزایش دهد. حفظ مقدار کم سدیم برای کاهش فشار خون ضروری است. با این حال ، افزایش مصرف پتاسیم ممکن است به همان اندازه برای کاهش خطر ابتلا به فشار خون در افراد مهم باشد ، زیرا می تواند به آرامش و باز شدن عروق خونی کمک کند. به گفته دفتر مکمل های غذایی (ODS) ، افزایش مصرف پتاسیم می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد. سلامت قلب پرتقال منبع خوبی از فیبر و پتاسیم است که هر دو می توانند از سلامت قلب حمایت کنند. بر اساس یک بررسی معتبر از متاآنالیزهای قبلی در سال 2017 ، مصرف فیبر کافی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را هم در حال توسعه و هم کشنده کاهش دهد. این بررسی این تأثیر را با توانایی آن در کاهش سطح کلسترول در خون مرتبط می کند. یک فنجان آب پرتقال می تواند 14 درصد منبع مورد نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تأمین کند. ODS نشان داد افرادی که از پتاسیم بیشتری استفاده می کنند ممکن است کمتر در معرض سکته مغزی و سایر بیماری های قلبی عروقی قرار بگیرند. آنها عمدتا این را به اثرات پتاسیم بر فشار خون نسبت می دهند. دیابت یک پرتقال متوسط ​​با وزن 131 گرم (گرم) 3.14 گرم منبع فیبر معتبر است که تقریباً 10 of از نیاز روزانه بدن به فیبر است. چندین مطالعه نشان داده است که فیبر می تواند برخی عوامل را که در توسعه و پیشرفت دیابت نقش دارند ، بهبود بخشد. به عنوان مثال ، یک مطالعه معتبر در سال 2019 نشان داد که مصرف 4 گرم مکمل فیبر غذایی در روز قند خون را کاهش نمی دهد ، بلکه واکنش بدن به انسولین را بهبود می بخشد. حساسیت پایین به انسولین می تواند به دیابت نوع 2 کمک کند. کنترل وزن نیز برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مهم است ، زیرا چاقی و اضافه وزن می تواند در ایجاد دیابت نوع 2 نقش داشته باشد. بدن فیبر را کندتر از سایر مواد مغذی پردازش می کند ، بنابراین می تواند به فرد کمک کند تا مدت بیشتری احساس سیری کند و میل او به خوردن تنقلات در طول روز را کاهش دهد. پیروی از رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی میوه و سبزیجات می تواند از کنترل قند خون جلوگیری کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و پیشرفت بیماری را کاهش دهد. با این وجود ، رژیم دوستانه دیابت باید شامل غذاهای سالم از گروه های مختلف غذایی باشد. در اینجا با بهترین میوه ها برای افراد دیابتی بیشتر آشنا شوید. پوست مصرف کافی ویتامین C می تواند به فرد در حفظ سلامت پوست کمک کند. ویتامین C به تولید کلاژن کمک می کند کلاژن از پوست حمایت می کند ، باعث بهبود زخم می شود و قدرت پوست را بهبود می بخشد. نتیجه یک بازبینی در سال 2015 منبع معتقد است که ویتامین C رژیم غذایی نحوه درک مردم از سلامت پوست و میزان سلامت آن را بهبود می بخشد ، از جمله ظاهر ، چین و چروک ، کشش و زبری.
با گذشت زمان و پیشرفت دانش بشری دانشمندان به اهمیت و خواص ویژه ی اسانس های مختلف پی بردند و با استفاده از روش هایی از قبیل تقطیر، پرس سرد و تقطیر سرعتی مایکروویو اقدام به استخراج عصاره های مختلف از جمله عصاره ی پرتقال پرداختند.

این بازرگانی هیچگونه ارتباطی با دیگر بازرگانیها ندارد .
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس 05137234606 و 09152020183
مبدا قیمت و کیفیت

X