مزایای استفاده از بهبود دهنده پودر کیک
ایجاد بافت سفید با تخلخل مناسب / تشدید طعم / تعویق در بیاتی / سفیدی بافت پس از پخت / پف عالی و ….
لطفا توجه بفرمایید در صورت مغایرت اطلاعات هیچ گونه هماهنگی و تماسی جهت ارسال نمونه صورت نخواهد گرفت .
مورد تایید 98 درصد تولیدکنندگان و بهبود خواص رئولوژیک خمیر و کیک
ارسال نمونه به شرکتهای بازرگانی ( همکار ) صورت نمیگیرد .
جهت رویت کیفیت های محصولات بر روی لینک کلیک فرمایید .
لازم به ذکر است امولسیفایر / بهبود دهنده ، مورد قبول 90 درصد مصرفکنندگان میباشد .
جهت ارتباط با ما با شماره های 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید .

در صورت تکمیل فرم زیر همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت .