فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

رنگ آلورارد

رنگ آلورارد و رنگ خوراکی آلورارد

فرم درخواست نمونه رنگ پودری خوراکی کارخانجات

رنگ آلورارد 183 20 20 0915

رنگ آلورارد ارمغان رضوان توس 09152020183
رنگ آلورارد ارمغان رضوان توس 09152020183

فروش رنگ آلورارد 09152020183

 رنگ آلورارد توسط گروه های ایمنی غذا در آمریکای شمالی و اروپا به شدت مورد مطالعه قرار گرفته است و همچنان در حال استفاده گسترده است.

آژانس استانداردهای غذایی بریتانیا مطالعه ای روی شش رنگ غذایی (تارتازین ، آلورا قرمز ، Ponceau 4R  ، Quinoline   Yellow ، زرد غروب آفتاب ، کارموسین (به نام “Southampton 6″) و بنزوات سدیم (نگهدارنده) بر روی کودکان به طور کلی سفارش داد. جمعیت ، که آنها را در نوشیدنی ها مصرف می کردند. در این مطالعه “ارتباط احتمالی بین مصرف این رنگهای مصنوعی و نگهدارنده بنزوات سدیم و افزایش بیش فعالی” در کودکان یافت شد. کمیته مشورتی FSA که این مطالعه را ارزیابی کرده بود نیز مشخص کرد که به دلیل محدودیتهای مطالعه ، نتایج را نمی توان به عموم مردم تعمیم داد و آزمایش های بیشتری توصیه شد.

از آغاز دهه 1960 ، توسعه استانداردهای بین المللی برای افزودنی های غذایی را نه تنها با ارزیابی سم شناسی آن ، که به طور مداوم توسط WHO در “مجموعه گزارشات فنی” منتشر می شود ، بلکه با تدوین معیارهای خلوص مناسب ، ترویج می کند. در دو جلد “مجموعه مشخصات افزودنی های غذایی” و مکمل های آنها آمده است. این مشخصات از نظر قانونی لازم الاجرا نیستند ، اما اغلب به عنوان یک اصل راهنما عمل می کنند ، به ویژه در کشورهایی که هیچ کمیته تخصصی علمی ایجاد نشده است

به منظور تنظیم بیشتر استفاده از این افزودنیهای ارزیابی شده ، در سال 1962 WHO و FAO یک کمیسیون بین المللی به نام Codex Alimentarius ایجاد کردند که متشکل از مقامات ، انجمنهای صنایع غذایی و گروههای مصرف کننده از سراسر جهان است. در سازمان Codex ، کمیته Codex برای مواد افزودنی و آلاینده های غذایی مسئول تدوین توصیه هایی برای استفاده از افزودنی های غذایی ، استاندارد عمومی برای افزودنی های غذایی است. با توجه به موافقت نامه عمومی سازمانهای تجارت جهانی در مورد تعرفه ها و تجارت (GATT) ، استاندارد Codex ، اگرچه از نظر قانونی الزامی نیست ، اما بر مقررات رنگ غذا در سراسر جهان تأثیر می گذارد.

جامعه نظارتی اروپا ، با تأکید بیشتر بر اصل احتیاط ، نیاز به برچسب گذاری و مصرف روزانه قابل قبول (ADI) برای رنگهای خوراکی را موقتاً کاهش داد. FSA بریتانیا خواستار حذف داوطلبانه رنگها توسط تولیدکنندگان مواد غذایی شد. با این حال ، در سال 2009 ،  EFSA داده های موجود را مجدداً ارزیابی کرد و تعیین کرد که “شواهد علمی موجود ارتباط بین افزودنی های رنگی و اثرات رفتاری را اثبات نمی کند” ، در سال 2014 ، پس از بررسی بیشتر داده ها ،  EFSA سطوح  ADI قبلی را بازیابی کرد. در سال 2015 ،  EFSA دریافت که برآورد قرار گرفتن در معرض از ADI 7  میلی گرم/کیلوگرم در روز در هیچ جمعیتی تجاوز نمی کند.

 FDA ایالات متحده پس از انتشار مطالعه ساوتهمپتون تغییری ایجاد نکرد ، اما پس از درخواست شهروندی که توسط مرکز علوم در جهت منافع عمومی در سال 2008 ارائه شد و از FDA درخواست کرد که افزودنی های غذایی را ممنوع کند ، FDA بررسی شواهد موجود را آغاز کرد ، و هنوز تغییری ایجاد نکرد

 Allura Red AC در یک زمان در دانمارک ، بلژیک ، فرانسه و سوئیس ممنوع بود و همچنین تا زمان پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا در 1994 در سوئد ممنوع بود. [تأیید ناموفق] در نروژ و ایسلند ، بین 1978 و 2001 ، دوره ای که در آن رنگ های آزو فقط در نوشیدنی های الکلی و برخی از محصولات ماهی به طور قانونی استفاده می شد.

رنگ آلورارد (Allura Red) یک رنگ آزو قرمز است که با نام FD&C Red 40 نیز شناخته می شود. رنگ آلورارد با شماره E129 یک رنگ خوراکی است که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده معمولا به صورت نمک سدیم عرضه می شود  اما می تواند به صورت نمک های کلسیم و پتاسیم نیز مورد استفاده قرار گیرد. این نمک ها در آب حل می شوند و در حالت محلول  حداکثر جذب آنها در حدود ۵۰۴ نانومتر است.

رنگ قرمز یکی از رنگ های پر مصرف در صنایع غذایی است که باعث زیبایی بصری خوراکیها شده و در نتیجه مصرف کنندگان را بیشتر جذب می کند به همین دلیل رنگ های قرمز زیادی در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه در این رابطه توضیحات بیشتری ارائه می شود.

Allura Red AC یک رنگ محبوب در سراسر جهان است. تولید سالانه در سال 1980 بیش از 2.3 میلیون کیلوگرم بود.

اتحادیه اروپا Allura Red AC را بعنوان رنگ کننده مواد غذایی تأیید می کند ، اما قوانین محلی کشورهای اتحادیه اروپا مبنی بر ممنوعیت رنگهای خوراکی محفوظ است. در ایالات متحده ، Allura Red AC توسط FDA برای استفاده در لوازم آرایشی ، داروها و غذا تأیید شده است. هنگامی که به عنوان دریاچه آماده می شود ، به عنوان دریاچه قرمز 40 یا دریاچه آلومینیومی قرمز 40 شناخته می شود. در برخی از جوهرهای خالکوبی استفاده می شود و در بسیاری از محصولات مانند آب نبات پنبه ای ، نوشابه ، محصولات با طعم گیلاس ، داروهای کودکان و محصولات لبنی استفاده می شود. گهگاه برای رنگ آمیزی قرص های دارویی مانند آنتی هیستامین فکسوفنادین به دلایل کاملاً زیبایی استفاده می شود. این رایج ترین رنگ قرمز در ایالات متحده است که به طور کامل جایگزین آمارانت (قرمز 2) و همچنین جایگزین اریتروزیندر بیشتر موارد به دلیل اثرات منفی سلامتی این دو رنگ می شود.

. • رنگهای مصنوعی وقتی به محصولات غذایی اضافه می شوند دارای اثر بسیار درخشان و وسوسه کننده هستند ، اما اغلب مسئول تأثیرات تراتوژنیک و سرطان زای خاص هستند. • منابع احتمالی رنگهای مصنوعی مواد غذایی عبارتند از ترکیبات معدنی ، پتروشیمی ها ، نفت و قیر ذغال سنگ که منجر به بسیاری از بیماریهای مضر مانند اختلال بیش فعالی و کمبود توجه (ADHD) ، تومورهای مغزی و غیره می شود. مانند رنگهای مصنوعی • مشاهده شده است که طی 10-15 سال گذشته ، حرکت متمایزی به سمت طبیعی ها ، به ویژه در طعم ها و رنگ ها انجام شده است. • رنگهای غذایی طبیعی نه تنها ظاهری جذاب و اشتها آور دارند ، بلکه دارای مزایای تغذیه ای و سلامتی متنوعی نیز هستند.

FDA ، 2013. ایتی سینگ و ایندو تایگی (2015) . چرا مواد غذایی maintain برای حفظ یا بهبود ایمنی و طراوت maintain برای حفظ یا بهبود ارزش غذایی  برای بهبود طعم ، بافت و ظاهر محصول  تحت تأثیر قرار دادن مصرف کننده برای خرید یک محصول از طریق درک بصری شورای بین المللی اطلاعات غذایی (IFIC) و ایالات متحده سازمان غذا و دارو . 2010 5. تاریخ رنگهای غذایی در حدود 1200 سال قبل از میلاد (عصر برنز) ، کلئوپاترا و دیگران زعفران را در کره به عنوان اولین رنگ برای افزودن رنگ زرد غنی به کره اضافه کردند. حدود 1500 سال قبل از میلاد ، آب نبات سازان در شهرهای مصر عصاره های طبیعی و شراب را برای بهبود ظاهر محصولات اضافه کردند. در سال 1856 ، ویلیام هنری پرکین با تلاش برای ایجاد داروی ضد مالاریا (کینین) ، اولین رنگ ارگانیک مصنوعی را که با اکسیداسیون آنیلین “بنفش” نامیده می شد ، کشف کرد. ادامه …….. 6.

تا سال 1900 ، بسیاری از غذاها و داروها در ایالات متحده به طور مصنوعی با بسیاری از مواد سمی آشکار مانند سرب ، آرسنیک و جیوه رنگ آمیزی شدند تا غذاهای کم کیفیت یا معیوب پنهان شوند. در سال 1906 ، کنگره قانون غذا و دارو را تصویب کرد ، که استفاده از رنگهای سمی یا مضر در صنایع غذایی را ممنوع می کرد. در سال 1962 ، اولین دستورالعمل اتحادیه اروپا ، با تمرکز بر استفاده از رنگ ها در مواد غذایی ، منتشر شد. 36 رنگ (20 رنگ طبیعی و 16 مصنوعی) برای مصرف انسان ایمن در نظر گرفته شد. در سال 2009 ، نام تجاری IBC Barry Callebaut که در زمینه رنگ و فناوری چاپ در برنامه های غذایی تخصص دارد ، Power Flowers را با نرم کردن کره کاکائو و 40٪ رنگ کننده راه اندازی کرده است. 7. طبقه بندی رنگهای غذایی رنگهای طبیعی: رنگدانه های ساخته شده توسط موجودات زنده. مثالها: عصاره چغندر ، لواتین ، آناتتو. رنگهای مشابه طبیعت: رنگدانه های ساخته شده توسط انسان که در طبیعت نیز یافت می شوند. مثال: بتاکاروتن و کانتاکسانتین. رنگهای مصنوعی: رنگهای مصنوعی کاملاً رنگهای ساخته دست بشر هستند. مثال: قرمز آلی ، آبی درخشان و غیره

کاربردهای رنگ آلورارد

رنگ آلورارد یک رنگ محبوب است که در سراسر جهان استفاده می شود و تولید سالیانه آن در سال ۱۹۸۰ بیش از ۲.۳ میلیون کیلوگرم بوده است. اتحادیه اروپا این ترکیب را به عنوان رنگ مواد غذایی تأیید کرده است. در ایالات متحده آلورارد برای استفاده در مواد آرایشی ، دارویی و غذایی مورد تأیید FDA است.

این رنگ معمولاً بیشترین رنگ قرمز مورد استفاده در ایالات متحده است که به دلیل اثرات منفی دو رنگ آمارانت (Red 2) و اریتروسین (Red 3) بر روی سلامتی جایگزین آنها شده است.

آلورارد در ایران نیز به عنوان یک رنگ مجاز مورد استفاده قرار می گیرد و به دو صورت محلول در آب و محلول در روغن در دسترس است. این رنگ خوراکی  در بسیاری از نوشیدنی ها ، سس ها ، تزئین کیک ها و خوراکی ها و همچنین در مواد آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

ایمنی و خطرات رنگ آلورارد

رنگ  Allura Red به شدت توسط گروه های ایمنی مواد غذایی در آمریکای شمالی و اروپا مورد مطالعه قرار گرفته است و همچنان مورد استفاده قرار می گیرد.

کمیسیون FSA انگلستان تاثیر رنگ های غذایی مصنوعی و بنزوات سدیم (نگهدارنده) را در جمعیت عمومی و کودکانی که آنها را در نوشیدنی ها مصرف می کردند ، مورد مطالعه قرار داد. این مطالعه ارتباط احتمالی بین مصرف این رنگ مصنوعی و ماده نگهدارنده بنزوات سدیم و افزایشدر کودکان را نشان داده است.

رنگ آلورارد بطور همزمان در دانمارک ، بلژیک ، فرانسه ، سوئیس  و همچنین در سوئد ممنوع بود تا این کشور در سال ۱۹۹۴ به عضویت اتحادیه اروپا درآمد. استفاده از این رنگ در نروژ و ایسلند ، بین سالهای ۱۹۷۸ و ۲۰۰۱  یعنی دوره ای که از رنگهای آزو فقط به طور قانونی در نوشیدنی های الکلی و برخی از محصولات ماهی استفاده می شد، ممنوع اعلام شد.

با اینحال این رنگ هم اکنون در بسیاری از کشورها به عنوان یک رنگ مجاز مورد استفاده قرار می گیرد و از عوارض احتمالی آن اطلاعات کافی در دسترس نیست.

این بازرگانی هیچگونه ارتباطی با دیگر بازرگانیها ندارد .
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس 05137234606 و 09152020183
مبدا قیمت و کیفیت

X