رنگ خوراکی کینولین
فروش رنگ خوراکی کینولین پودری حلال در آب دارای شفافیت بالا جهت ایجاد رنگ زرد موزی و استفاده در صنایع غذایی
رنگ خوراکی کینولین باعث ایجاد رنگ زرد موزی در نوشیدنی ها یا دسر ها و پودر ژله میباشد .
از دیگر رنگهای این شرکت میتوان کینولین و سانست یلو و برلیانت بلو در دو برند vidhi و ویهان هند میباشد .
دارای مجوز تولید ادوات کشاورزی و مجوز فروش ادوات از اصناف کشور به همراه نماد اعتماد
جهت اطلاع از میزان دوز مصرف رنگ خوراکی کینولین ، پس از خرید با ما تماس بگیرید .
صنایع غذایی و کشاورزی ارمغان رضوان توس با پشتیبانی از ساعت 8 الی 24 همه روزه
با شماره های 09152020183 و 05137234606 در وزن های مختلف اط یک کیلو تا 5 کیلوگرم
-
کارموزین یک کیلوییتومان1200000
-
رنگ خوراکی برلیانت بلو اروپاییتومان13000000
-
رنگ خوراکی سانست یلوتومان750000
-
رنگ خوراکی کینولین اروپاییتومان1650000
رنگ خوراکی کینولین چیست؟
رنگ خوراکی کینولین بعنوان یک افزودنی غذایی زرد مایل به سبز در برخی از کشورها استفاده می شود ، که در اروپا به عنوان E شماره E104 تعیین شده است.
علت احتمالی بیش فعالی
از دهه 1970 و حمایت عمومی بنیامین فینگولد ، نگرانی عمومی وجود داشت که رنگ های غذایی ممکن است باعث رفتارهای مشابه ADHD در کودکان شود.
قرمز ، Ponceau 4R ، Quinoline Yellow WS ، Sunset Yellow FCF و Carmoisine (لقب “Southampton 6”) و بنزوات سدیم (نگهدارنده) برای کودکان در جمعیت عمومی ، که آنها را در نوشیدنی ها مصرف می کردند. این مطالعه در سال 2007 منتشر شد. در این مطالعه “ارتباط احتمالی بین مصرف این رنگهای مصنوعی و نگهدارنده بنزوات سدیم و افزایش بیش فعالی” در کودکان یافت شد.
کمیته مشورتی FSA که این مطالعه را ارزیابی کرده بود نیز مشخص کرد که به دلیل محدودیتهای مطالعه ، نتایج را نمی توان برای جمعیت عمومی تعمیم داد و آزمایش های بیشتری توصیه شد
نهیه شده در وزن های مختلف و شفافیت بالا
جامعه نظارتی اروپا ، با تأکید بیشتر بر اصل احتیاط ، نیاز به برچسب گذاری و مصرف روزانه قابل قبول (ADI) برای رنگهای خوراکی را موقتاً کاهش داد.
FSA انگلستان خواستار حذف داوطلبانه رنگها توسط تولیدکنندگان مواد غذایی شد. بر اساس شواهد دیگر ، EFSA همچنین میزان مصرف روزانه قابل قبول (ADI) را از 10 به 0.5 میلی گرم در کیلوگرم کاهش داد
FDA ایالات متحده پس از انتشار مطالعه ساوتهمپتون تغییری ایجاد نکرد ، اما پس از درخواست شهروندی که توسط مرکز علوم در جهت منافع عمومی در سال 2008 ارائه شد و از FDA درخواست کرد که افزودنی های غذایی را ممنوع کند ، FDA بررسی شواهد موجود را آغاز کرد ، و هنوز تغییری ایجاد نکرد.
رنگ خوراکی کینولین هیچ مدرکی ادعاهای گسترده ای را که رنگ غذا باعث عدم تحمل غذا و رفتارهای مشابه ADHD در کودکان می شود ، پشتیبانی نمی کند. ممکن است رنگ آمیزی غذایی خاصی در افرادی که مستعد ژنتیکی هستند ، به عنوان محرک عمل کند ، اما شواهد ضعیف است.