فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس

رنگ خوراکی کینولین

رنگ خوراکی کینولین رنگ پودری کینولین

فرم درخواست نمونه رنگ پودری خوراکی کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

رنگ خوراکی کینولین ارمغان رضوان توس 09152020183
رنگ خوراکی کینولین ارمغان رضوان توس 09152020183

رنگ خوراکی کینولین

رنگ خوراکی کینولین(Quinoline yellow) یکی از رنگ‌های خوراکی است که با داشتن رنگ زرد جذابش توانسته کاربردهای زیادی داشته باشد و نیازهای مختلفی را برآورده کند. این رنگ با عنوان اسید زرد یا زرد لیمویی شناخته می‌شود. همچنین این رنگ در کشورهای اروپایی با عنوان E104 معروف است. این رنگ از زرد تا زرد مایل به سبز قابل تغییر است و در رنگ‌های خوراکی به عنوان افزودنی‌های غذایی به شمار می‌آید. اگر می‌خواهید با رنگ کنولین یلو به صورت کامل آشنا شوید و کاربردهای آن را بشناسید پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید.

رنگ خوراکی کینولین چیست؟

رنگ خوراکی کینولین  مخلوطی از ترکیبات آلی است که از رنگ خوراکی کینولین محلول در مشتق شده است. به دلیل وجود گروههای سولفونات ، رنگهای WS محلول در آب (WS) هستند. این مخلوطی از دی سولفوناتها (عمدتا) ، مونوسولفوناتها و تری سولفوناتهای 2- (2-کینولیل) ایندان-1،3-دیون با حداکثر طول موج جذب 416 نانومتر است.

رنگ خوراکی کینولین  بعنوان یک افزودنی غذایی زرد مایل به سبز در برخی از کشورها استفاده می شود ، که در اروپا به عنوان E شماره E104 تعیین شده است. در اتحادیه اروپا و استرالیا ، زرد کینولین در نوشیدنی ها مجاز است و در غذاها مانند سس ها ، تزئینات و پوشش ها استفاده می شود رنگ خوراکی کینولین  به عنوان افزودنی مجاز غذا در کانادا یا ایالات متحده ذکر نشده است ، جایی که در داروها و لوازم آرایشی مجاز است و به عنوان D&C Yellow 10 شناخته می شود.

رنگ خوراکی کینولین با سمیت طولانی مدت قابل توجهی همراه نیست ، ژنوتوکسیک یا سرطان زا نیست و شواهدی از اثرات نامطلوب بر تولید مثل یا رشد وجود ندارد. رنگهای خوراکی به طور کلی به دلیل تأثیر آنها بر سلامتی مورد بررسی دقیق قرار گرفته اند

علت احتمالی بیش فعالی

از دهه 1970 و حمایت عمومی بنیامین فینگولد ، نگرانی عمومی وجود داشت که رنگ های غذایی ممکن است باعث رفتارهای مشابه ADHD در کودکان شود. این نگرانی ها باعث شده است که FDA ایالات متحده و سایر مقامات ایمنی غذا به طور مرتب ادبیات علمی را مرور کنند و FSA انگلستان را واداشته است تا مطالعه ای را توسط محققان دانشگاه ساوتهمپتون برای ارزیابی تأثیر مخلوط شش رنگ غذایی (Tartrazine، Allura) انجام دهد. قرمز ، Ponceau 4R ، Quinoline Yellow WS ، Sunset Yellow FCF و Carmoisine (لقب “Southampton 6”) و بنزوات سدیم (نگهدارنده) برای کودکان در جمعیت عمومی ، که آنها را در نوشیدنی ها مصرف می کردند. این مطالعه در سال 2007 منتشر شد. در این مطالعه “ارتباط احتمالی بین مصرف این رنگهای مصنوعی و نگهدارنده بنزوات سدیم و افزایش بیش فعالی” در کودکان یافت شد. کمیته مشورتی FSA که این مطالعه را ارزیابی کرده بود نیز مشخص کرد که به دلیل محدودیتهای مطالعه ، نتایج را نمی توان برای جمعیت عمومی تعمیم داد و آزمایش های بیشتری توصیه شد

جامعه نظارتی اروپا ، با تأکید بیشتر بر اصل احتیاط ، نیاز به برچسب گذاری و مصرف روزانه قابل قبول (ADI) برای رنگهای خوراکی را موقتاً کاهش داد. FSA انگلستان خواستار حذف داوطلبانه رنگها توسط تولیدکنندگان مواد غذایی شد. با این حال ، در سال 2009 EFSA داده های موجود را مجدداً مورد ارزیابی قرار داد و تعیین کرد که “شواهد علمی موجود ارتباط بین افزودنی های رنگی و اثرات رفتاری را اثبات نمی کند.” بر اساس شواهد دیگر ، EFSA همچنین میزان مصرف روزانه قابل قبول (ADI) را از 10 به 0.5 میلی گرم در کیلوگرم کاهش داد

FDA ایالات متحده پس از انتشار مطالعه ساوتهمپتون تغییری ایجاد نکرد ، اما پس از درخواست شهروندی که توسط مرکز علوم در جهت منافع عمومی در سال 2008 ارائه شد و از FDA درخواست کرد که افزودنی های غذایی را ممنوع کند ، FDA بررسی شواهد موجود را آغاز کرد ، و هنوز تغییری ایجاد نکرد.

رنگ خوراکی کینولین هیچ مدرکی ادعاهای گسترده ای را که رنگ غذا باعث عدم تحمل غذا و رفتارهای مشابه ADHD در کودکان می شود ، پشتیبانی نمی کند. ممکن است رنگ آمیزی غذایی خاصی در افرادی که مستعد ژنتیکی هستند ، به عنوان محرک عمل کند ، اما شواهد ضعیف است.

این شرکت هیچ گونه همکاری در جهت خرید و فروش مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل استان ندارد.

X
تلفن گویا