فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس

رنگ پونسیو

رنگ پونسیو و رنگ پودری پونسیو / پونسئو

فرم درخواست نمونه رنگ پودری خوراکی کارخانجات

تماس با ما 183 20 20 0915

رنگ پونسیو ارمغان رضوان توس 09152020183
رنگ پونسیو ارمغان رضوان توس 09152020183

رنگ پونسیو رنگ پودری پونسئو خوراکی 09152020183

رنگ پونسیو ۴R  که با اسامی مختلفی به فروش می رسد یک رنگ قرمز مصنوعی مشتق آزو یا زغال سنگ است که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ پونسیو ۴R یک ماده سمی است زیرا موقع حرارت دیدن تا مرحله تجزیه شدن، گازهای سمی دی اکسید کربن و منواکسید کربن را منتشر می کند.
طیف گسترده ای از رنگ های طبیعی و مصنوعی در حال حاضر در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از آنها رنگ پونسیو ۴R است که یک رنگ محلول در آب است. این رنگ قرمز پودری از نمک تیتانیوم و نمک منو آزوئیک بدست آمده و در محصولات آرایشی ، مراقبت از پوست ، ضد آفتاب نیز استفاده می شود.
لازم به یادآوری است كه ترکیبات آزو قابلیت انفجار دارند و هنگامی كه رنگ پونسیو ۴R با فلزات قلیایی مخلوط می شود، می تواند گازهای قابل اشتعال ایجاد كند. این ماده می تواند طیف رنگ هایی مانند بنفش ، زرشکی ، صورتی و قرمز را در مواد غذایی ایجاد کند.

رنگ پونسیو ۴R چیست ؟

رنگ پونسیو (E124) طبیعی از پوسته خارجی حشرات قرمز رنگ که بومی کشورهای آمریکای جنوبی هستند ، تهیه می شود. از آنجاییکه این رنگ خوراکی از منبع حیوانی تهیه می شود، گیاهخوران و وگان ها نیز مشکلی با مصرف آن ندارند.
ترکیب شیمیایی این رنگ مصنوعی شامل تری سدیم ۲-هیدروکسی-۱ (۴-سولفوناتو-۱-نفتیلازو) نفتالین-۶،۸- دی سولفونات و همچنین رنگ های فرعی دیگر است که در ترکیب با کلرید سدیم / سولفات سدیم به عنوان جزء اصلی غیر رنگی استفاده می شوند.

کاربرد رنگ پونسیو ۴R در مواد غذایی

این رنگ مصنوعی یک رنگ آزو به رنگ توت فرنگی است که می تواند در انواع محصولات غذایی مورد استفاده قرار گیرد . این ماده معمولا از هیدروکربن های آروماتیک ساخته می شود و نسبت به نور ، گرما و اسید پایدار است اما در حضور اسید اسکوربیک محو می شود. این ماده در اروپا ، آسیا و استرالیا استفاده می شود ، اما توسط FDA تأیید نشده است.
رنگ پونسیو ۴R را می توان در شیرینی های پای میوه ، سوپ ها ، کیک های پنیری ، دسر ، ژله ، کیک های مخلوط بسته بندی شده ، سالامی ، سس غذاهای دریایی ، توت فرنگی کنسروی ، ماست ، سس سیب ، کالاهای پخته شده ، نوشیدنی ها ، آب نبات و غذاهای با رنگ قرمز یافت.

این رنگ می تواند باعث حساسیت زایی در افرادی شود که به آسپرین حساسیت دارند یا مبتلا به آسم هستند. این ماده همچنین به عنوان یک ماده سرطان زا در نظر گرفته می شود.
تحقیقات نشان داده است که قرار گرفتن در معرض این رنگ باعث بیش فعالی در کودکان می شود و مواد غذایی حاوی این ماده تاثیر منفی بر سطح فعالیت در کودکان خواهند داشت.
سازمان بهداشتی جهانی نیز حساسیت زایی این ماده را انسان تائید کرده است و به دلیل عوارض جانبی شدید حاصل از رنگ پونسیو ۴R ، باید اطلاعات کاملی در رابطه با مصرف این رنگ در مواد غذایی و نوشیدنی ها در اختیار افراد قرار بگیرد.
در حال حاضر به دلیل عوارض جانبی و اختلالات احتمالی ناشی از رنگ پونسیو ۴R تولید ، فروش و مصرف این ماده در نروژ و ایالات متحده ممنوع شده است. این رنگ برای پوست شدیدا” حساسیت زاست و می تواند باعث درماتیت تماسی آنزیماتیک شود.
رنگ پونسیو ۴R برای دستگاه های دفعی انسان ها مضر است و می تواند باعث بزرگ شدن کبد و کلیه ها شود که اغلب نشان دهنده وجود بیماری در این اندام هاست.
این رنگ مصنوعی بر روی دستگاه گوارش نیز اثرات سوئی دارد و می تواند باعث ایجاد تومورهای روده و اسهال مزمن شود. رنگ پونسیو ۴R سیستم ایمنی را تضعیف می کند و با ایجاد آنافیلاکسی می تواند تهدید کننده حیات باشد.

عوارض جانبی مصرف رنگ پونسیو

رنگ پونسیو یک رنگ قرمز مصنوعی مشتق آزو یا زغال سنگ است که علیرغم آزاد کردن گازهای سمی در حین حرارت دیدن در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ یکی از رنگ های پراستفاده در صنایع غذایی است که تحقیقات نشان داده می تواند به طرق مختلف سلامتی انسان را به خطر بی اندازد.

علاوه بر صنایع غذایی این ترکیب در تولید محصولات آرایشی ، مراقبت از پوست و ضد آفتاب ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده می تواند رنگ هایی مانند بنفش ، زرشکی ، صورتی و قرمز را در مواد غذایی ایجاد کند. قیمت خرید و فروش رنگ پونسیو به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و می توانید آنرا از فروشگاه های مختلف تهیه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با این مقاله از نشریه جهان شیمی فیزیک همراه ما باشید.

موارد مصرف رنگ پونسیو

رنگ پونسیو طبیعی (E124) از پوسته خارجی حشرات قرمز بومی کشورهای آمریکای جنوبی تهیه می شود بنابراین منشاء طبیعی دارد. با اینحال این رنگ به صورت شیمیایی نیز سنتز می شود.

این رنگ یک قرمز توت فرنگی است که در مقابل نور ، گرما و اسید پایدار است اما در حضور اسید اسکوربیک ناپایدار بوده و رنگ خود را از دست می دهد. این رنگ در حال حاضر در اروپا ، آسیا و استرالیا استفاده می شود ، اما توسط FDA تأیید نشده است.

هیچ شواهدی از سرطان زایی ، ژنوتوکسیک ، سمیت عصبی ، یا سمیت تولید مثل و رشد در معرض رژیم غذایی مجاز وجود ندارد. میزان مصرف روزانه قابل قبول اروپایی (ADI) 0.7 میلی گرم بر کیلوگرم و ADI WHO / FAO 4 میلی گرم بر کیلوگرم است.

فرآیند تولید ممکن است منجر به آمینهای معطر بدون سولفون در غلظت حداکثر 100 میلی گرم بر کیلوگرم شود که ممکن است با سرطان مرتبط باشد. فرم رنگدانه دریاچه افزودنی رنگ همچنین می تواند میزان مصرف آلومینیوم را فراتر از میزان مصرف هفتگی قابل تحمل (TWI) 1 میلی گرم / کیلوگرم در هفته افزایش دهد. بنابراین ، ممکن است محدودیت آلومینیوم متناسب با این مورد تنظیم شود

این شرکت هیچ گونه همکاری در جهت خرید و فروش مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل استان ندارد.

X
تلفن گویا