پودر ژلاتین خوراکی
فروش پودر ژلاتین خوراکی دارای حلالیت بالا و شفافیت قابل قبول جهت مصارف دسر و ژله
فروش پودر ژلاتین در بلوم های مختلف 180 تا 200 و بلوم 200 تا 220 و 230 تا 250 در کیسه های 25 کیلوگرمی
جهت ارتباط با ما و مشاوره با شماره های 09152020183 و 05137234606 همه روزه از ساعت 8 الی 24 با شرکت ارمغان رضوان توس تماس حاصل فرمایید .
یک پروتئین مشتق شده از کلاژن است ، ماده ای که در استخوان ها ، غضروف ها و پوست حیوانات یافت می شود و برای مفاصل سالم ضروری است.
دارای مجوز تولید ادوات کشاورزی و مجوز فروش ادوات از اصناف کشور به همراه نماد اعتماد
جهت اطلاع از دور مصرف ژلاتین در محصول خود ، با ما تماس بگیرید .
از جمله مصارف این ژلاتین میتوان لبنیات و دسر و ژله را نام برد .
-
پودر ژلاتین خوراکی بلوم 220 – 240تومان280000
ژلاتین که اغلب به دلیل استفاده در دسرها شناخته می شود ، یک ماده رایج در آبگوشت ، سوپ ، سس ، آب نبات و برخی داروها است.
ژلاتین با پردازش قطعات حیوانات برای استخراج کلاژن و تبدیل آن به ژلاتین تولید می شود. این ماده بدون طعم و شفاف بافت ژله ای دارد. کلاژن و
ژلاتین پروتئین های مشابهی دارند و ممکن است مزایای مشابهی را ارائه دهند.
در حالی که انسانهای اولیه اغلب بافت همبند ، تاندونها و سایر قسمتهای حیوانات حاوی کلاژن را می خوردند ، اکثر رژیمهای غذایی مدرن فاقد کلاژن
و ژلاتین هستند. ژلاتین به دلیل داشتن پروتئین بالا و آمینو اسیدها اغلب به عنوان مکمل مصرف می شود.
ترکیبات ژلاتین :
ژلاتین مجموعه ای از پپتیدها و پروتئین ها است که توسط هیدرولیز جزئی کلاژن استخراج شده از پوست ، استخوان ها و بافت های همبند حیوانات
مانند گاو اهلی ، مرغ ، خوک و ماهی تولید می شود.
ترکیب شیمیایی آن از بسیاری جهات بسیار شبیه به ترکیب کلاژن اصلی آن است. ژلاتین عکاسی و دارویی به طور کلی از استخوان گاو و پوست
خوک تهیه می شود. ژلاتین به عنوان هیدروژل طبقه بندی می شود.
پودر ژلاتین چیست ؟
برخی از مطالعات بالینی گزارش می دهند که خوردن کلاژن هیدرولیز شده از طریق دهان باعث کاهش درد مفاصل می شود ، در صورتی که
شدیدترین علائم بیشترین فایده را داشته باشد.
با این حال ، سایر آزمایشات بالینی نتایج متفاوتی به همراه داشته است. در سال 2011 ، هیئت اروپایی در مورد ایمنی رژیم غذایی در مورد
محصولات رژیمی ، تغذیه و آلرژی به این نتیجه رسید که “رابطه علت و معلولی بین مصرف هیدرولیزات کلاژن و نگهداری مفاصل برقرار نشده
است.” چهار مطالعه دیگر فواید بدون عوارض جانبی را گزارش کردند.
با این حال ، مطالعات گسترده نبودند و همه مطالعات کنترل شده بیشتری را توصیه می کردند. یک مطالعه نشان داد که کلاژن دهانی فقط علائم
را در اقلیتی از بیماران بهبود می بخشد و حالت تهوع را به عنوان یک عارضه جانبی گزارش می کند. مطالعه دیگری هیچ بهبودی در فعالیت بیماری
در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید گزارش نکرد. مطالعه دیگری نشان داد که درمان با کلاژن در واقع ممکن است باعث تشدید علائم آرتریت
روماتوئید شود.
ترکیب اسید آمینه
پودر ژلاتین خوراکی تقریباً بی مزه و بی بو است و ظاهری بی رنگ یا کمی زرد رنگ دارد. شفاف و شکننده است و می تواند به صورت ورقه ، تکه
یا پودر باشد. حلالهای قطبی مانند آب گرم ، گلیسرول و استیک اسید می توانند ژلاتین را حل کنند ، اما در حلالهای آلی مانند الکل نامحلول است.
پودر ژلاتین خوراکی 5 تا 10 برابر وزن خود را در آب جذب می کند تا یک ژل ایجاد کند.
به عنوان مثال ، ژلاتین مشتق شده از ماهی دارای نقطه ذوب و ژله پایین تری نسبت به ژلاتین حاصل از گوشت گاو یا گوشت خوک است.
پودر ژلاتین خوراکی پروتئینی است که ممکن است سلامت پوست ، مفاصل ، مو ، ناخن و روده را تقویت کند. همچنین اسیدهای آمینه ضروری ،
بلوک های سازنده پروتئین ها را فراهم می کند که می تواند مزایای سلامتی قوی را ارائه دهد.
فواید پودر ژلاتین خوراکی برای سلامتی عبارتند از:
آبرسانی پوست
پروتئین و اسیدهای آمینه موجود در ژلاتین می توانند به بدن در ساخت کلاژن بیشتر ، یک عنصر حیاتی در پوست سالم کمک کنند. با افزایش سن ،
سطح کلاژن طبیعی آنها کاهش می یابد. این می تواند باعث از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست و ایجاد چین و چروک شود. یک مطالعه نشان داد
که مصرف کلاژن باعث افزایش رطوبت پوست و کاهش چین و چروک می شود.
پودر ژلاتین خوراکی مادهای جامد نیمه شفاف، بیرنگ، ترد و کمابیش بیمزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران بهدست میآید.
این ماده معمولاً بهعنوان عامل ژلهای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود.
مواد حاوی ژلاتین یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده میشوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و
بهعنوان یک ماده خوراکی طبقهبندی شدهاست. ژلاتین در ساخت برخی آبنباتهای چسبناک و نیز فراوردههایی مانند ژله، مارشمالو
(marshmallow) و برخی ماستهای کمچرب بهکار برده میشود.
برخی از آداب و رسوم غذایی یا عقاید مذهبی، و نیز مسایل پزشکی، در مواقعی موجب ممنوعیت استفاده از ژلاتین حیوانی یا محدودیت استفاده از
آن توسط افرادی خاص میشوند.
بهعنوان مثال، مسلمانان از خوردن فراوردههای غذایی بهدست آمده از خوک و نیز همه حیواناتی که ذبح اسلامی نداشته باشند، اجتناب میکنند.
در موارد اینچنینی، منابع جایگزین بهکار میروند. ژلهای جایگزین میتوانند از منابعی طبیعی از قبیل آگار (نوعی جلبک)، پکتین (کربوهیدرات
گیاهی)، کاراگینان یا کانجک بهدست بیایند. البته این گزینهها مسائل بهداشتی خاص خود را به همراه دارند.
بهترین منبع پودر ژلاتین خوراکی در استخوانی است که در خانه دارید اما وقتی میخواهید فقط کمی به ارزش مواد غذاییتان اضافه
کنید،میتوانید همیشه یک شیشه پودر ژلاتین کنار دستتان داشته باشید. مثلا وقتی میخواهید اسموتی تهیه کنید که پروتئین داشته باشد یا حتی
در دسرها و اسنکها هم میتوانید کمی پودر ژلاتین اضافه کنید. حتما تعجب میکنید ولی شما میتوانید حتی ژلاتین را به چای یا قهوهتان هم
اضافه کنید. گذشته از همه اینها سوپ و سالاد هم ازجمله مواد غذایی هستند که میتوانید در آنها کمی ژلاتین استفاده کنید.
پودر ژلاتین خوراکی مادهای جامد، ترد، شفاف و البته بیبو و بیمزه است. این ماده فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است .