فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
بازرگانی ، تولیدی و پخش  ارمغان رضوان توس

اسانس آناناس

4.5/5 - (2 امتیاز)

اسانس آناناس

فروش انواع اسانس آناناس پودری خوراکی و اسانس آناناس مایع خوراکی اروپایی و ترکیه

دارای شفافیت بالا و حلالیت بالا و دوز مصرف پایین مناسب جهت انواع نوشیدنی و دسر های آماده و پودر دسر

جهت مشاوره قبل از خرید با شماره های 09152020183 و 05137234606 همه روزه از ساعت 8 الی 24 تماس حاصل فرمایید .

جهت مشاهده سایت ادوات کشاورزی و دامداری ارمغان رضوان توس بر روی لینک کلیک کنید .

شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس آناناس پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا  انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .

اسانسهاس این شرکت و مخصوصا اسانس آناناس پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .

جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .

همچنین میتوانید از طریق سایت  www.armaghantoos.ir  در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .

لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .

اسانس چیست ؟

اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .

تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .

ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .

اسانس چیست ؟

اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند

روغنهای معطر اغلب برای رایحه درمانی استفاده می شوند ، نوعی از داروهای جایگزین که در آن اثرات درمانی به ترکیبات معطر نسبت داده می شود. آروماتراپی ممکن است برای ایجاد آرامش مفید باشد ، اما شواهد کافی مبنی بر اینکه اسانس ها می توانند به طور موثر هر بیماری را درمان کنند ، وجود ندارد. استفاده نادرست از اسانس ها ممکن است باعث آسیب هایی از جمله واکنش های آلرژیک ، التهاب و سوزش پوست شود و کودکان ممکن است به ویژه در برابر اثرات سمی استفاده نادرست مستعد شوند.

بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.

اکثر روغنها در یک فرآیند واحد تقطیر می شوند. یک استثنا یلانگ یلانگ (Cananga odorata) است که از طریق تقطیر جزء خالص می شود.

اکثر روغن های پوست مرکبات به صورت مکانیکی یا با فشار سرد (شبیه به استخراج روغن زیتون) بیان می شوند. با توجه به مقادیر نسبتاً زیاد روغن موجود در پوست مرکبات و هزینه کم برای رشد و برداشت مواد اولیه ، روغن های مرکبات ارزان تر از سایر اسانس ها هستند. لیمو یا روغن نارنج شیرین به عنوان محصولات جانبی صنعت مرکبات به دست می آید.

قبل از کشف تقطیر ، تمام روغنهای اساسی با فشار استخراج می شد.

اکثر گلها حاوی روغن فرار بسیار کمی هستند تا تحت تأثیر قرار گیرند ، اما اجزای شیمیایی آنها بسیار ظریف هستند و به راحتی با حرارت زیاد مورد استفاده در تقطیر بخار تغییر رنگ می دهند. در عوض ، از یک حلال مانند هگزان یا دی اکسید کربن فوق بحرانی برای استخراج روغن ها استفاده می شود. عصاره های هگزان و دیگر حلال های آبگریز را بتن می نامند که مخلوطی از اسانس ، موم ، رزین و سایر مواد گیاهی لیپوفیلیک (محلول در روغن) است.

دی اکسید کربن فوق بحرانی به عنوان حلال در استخراج مایعات فوق بحرانی استفاده می شود. این روش می تواند از بقایای پتروشیمی در محصول و از بین رفتن برخی “نت های اولیه” در هنگام استفاده از تقطیر بخار جلوگیری کند. به طور مستقیم مطلق نمی دهد. دی اکسید کربن فوق بحرانی موم ها و اسانس های تشکیل دهنده بتن را استخراج می کند. پردازش بعدی با دی اکسید کربن مایع ، که در یک دستگاه استخراج کننده تنها با کاهش دمای استخراج انجام می شود ، موم ها را از اسانس جدا می کند. این فرایند دمای پایین از تجزیه و تغییر شکل ترکیبات جلوگیری می کند. هنگامی که استخراج کامل شد ، فشار به محیط کاهش می یابد و دی اکسید کربن به یک گاز تبدیل می شود و هیچ گونه بقایایی باقی نمی گذارد.

آناناس میوه های گرمسیری هستند که سرشار از ویتامین ها ، آنزیم ها و آنتی اکسیدان ها هستند. آنها ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن ، ساخت استخوان های قوی و کمک به سوء هاضمه کمک کنند. و با وجود شیرینی ، آناناس کالری کمی دارد. بر اساس اعلام مرکز تولیدات جدید و محصولات گیاهی دانشگاه پوردو ، آناناس ها از خانواده بروملیاد هستند و تنها بروملیادی هستند که میوه های خوراکی تولید می کنند.هر ترازوی آناناس یک گل یا توت است. فواید تغذیه ای آناناس به اندازه آناتومی منحصر به فرد آنها جذاب است. لورا فلورس ، متخصص تغذیه مستقر در سن دیگو می گوید: «آناناس حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و منگنز است. این میوه های گرمسیری همچنین راه خوبی برای دریافت فیبرهای غذایی مهم و بروملین (آنزیم) است. فلورس می گوید: «آناناس علاوه بر داشتن مقادیر بالای منگنز ، که برای دفاع آنتی اکسیدانی مهم است ، حاوی مقادیر زیادی تیامین ، ویتامین B است که در تولید انرژی نقش دارد. با توجه به شیرینی آن ، طبق یک پایگاه ملی تغذیه USDA ، یک فنجان تکه آناناس تنها 74 کالری دارد. آناناس همچنین فاقد چربی ، فاقد کلسترول و سدیم کمی است. جای تعجب نیست که آنها حاوی قند هستند و حدود 14 گرم در هر فنجان دارند.

بیماریهای دیگر عبارتند از بیماری صورتی مرکبات ، پوسیدگی باکتریایی قلب ، آنتراکنوز ، پوسیدگی قارچی قلب ، پوسیدگی ریشه ، پوسیدگی سیاه ، پوسیدگی باسن ، پوسیدگی هسته میوه ای و ویروس لکه زرد. بیماری صورتی آناناسی (نه بیماری صورتی مرکبات) مشخص می شود که هنگام گرم شدن در حین کنسرو شدن میوه ، رنگ آن متمایل به قهوه ای تا سیاه می شود. عوامل ایجاد کننده بیماری صورتی ، باکتری های Acetobacter aceti ، Gluconobacter oxydans ، Pantoea citrea هستند.

برخی از آفاتی که معمولاً روی گیاهان آناناس تأثیر می گذارند عبارتند از: فلس ، تریپس ، کنه ، مگس مگس و سمفیلیدها

پوسیدگی قلب جدی ترین بیماری است که گیاهان آناناس را درگیر می کند. این بیماری توسط Phytophthora cinnamoni و P. parasitica ایجاد می شود ، قارچ هایی که اغلب آناناس هایی را که در شرایط مرطوب رشد می کنند ، تحت تأثیر قرار می دهند. از آنجا که درمان مشکل است ، توصیه می شود با کاشت ارقام مقاوم در صورت موجود بودن در برابر عفونت محافظت کنید.

در آمریکای مرکزی و جنوبی، آناناس نه تنها برای طعم شیرینش ارزشمند است، بلکه برای قرن ها از آن برای درمان مشکلات هاضمه و التهابی استفاده می شود.

این بخش از سلامت تغذیه دربه بررسی فواید سلامتی و مغذی آناناس و نیز روش هایی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی می پردازد.

خواص فراوان آناناس

  • استفاده از رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان در باوری نقش بسزایی دارد.آنتی اکسیدان های موجود در در آناناس مانند ویتامین c بتاکاروتن و مواد معدنی مانند مس دارای خواصی هستند که روی باروری مردان و زنان تاثیر می گذارد. همچننین بروملین موجود در آناناس قاعدگی را تحریک می کند. به همین علت زنان باردار در سه ماهه اول نباید از این میوه را مصرف کنند تا از احتمال سقط جنین جلوگیری شود. مصرف مقدارکمی از یبوست و دیابت بارداری پیشگیری می کند. آناناس سیستم ایمنی زن باردار را تقویت می کند و فشارخون بالا را کاهش میدهد. آهن موجود در آناناس برای درمان کم خونی و رشد جنین ضروری است.

مصرف میوه آناناس فواید و خواص فوق العاده ای را به همراه دارد، از خواص آناناس می توان به درمان برخی از بیماری ها ، بهبود و زیبایی پوست و مو اشاره کرد.

در این مقاله می خواهیم به خواص آناناس اشاره کنیم.آناناس بسیار از ناراحتی ها و بیماری هایتان را درمان می کند. پس با ما همراه باشید.

آناناس را می‌توان به عنوان دارنده بیشترین سهم از مصرف میوه‌های گرمسیری در جهان دانست. آناناس را معمولاً به صورت خام می‌توان خورد ولی اغلب مردم ترجیح می‌دهند آب آناناس یا کمپوت آن را میل کنند. میوه آناناس ممکن است کمی شور به نظر برسد.

آناناس یکی از میوه‌های مهم در افزایش سلامتی بدن و کمک به بهبود سیستم ایمنی آن است تا شما در برابر حملات ویروس‌های مختلف که باعث بیماری می‌شوند در امان باشید. به غیر از این مورد، آناناس در کاهش وزن و ادامه رژیم نیز می‌تواند همراه خوبی باشد. سرفه‌های مزمن از دیگر مواردی است که آناناس با تحریک عضلات ریه و مجاری تنفسی از شدت آن می‌کاهد

اسانس آناناس پودری و مایع خوراکی ارمغان رضوان توس 09152020183
اسانس آناناس پودری و مایع خوراکی ارمغان رضوان توس 09152020183

موقتا قبل از خرید اینترنتی با شماره 09152020183 تماس بگیرید .
مشتریان میتوانند قبل از خرید کلیه کالاها ، از کارگاه تولیدی به صورت حضوری بازدید نمایند .

X