اسانس لیمو
واردات و پخش اسانس لیمو خوراکی هندوانه حلال در آب جهت تولید انواع نوشیدنی ها با طعم سلیمو یب و ارسال به سراسر ایران
اسانس لیمو پودری خوراکی و اروپایی بوده و دارای دوز مصرف بسیار پایین میباشد .
اسانس لیمو پودری خوراکی حلال در آب بوده و به صورت مشترک میتوان برای لیمو ترش و لیمو شیرین استفاده کرد .
ارمغان رضوان توس با بیش از یک دههه مشاوره و تامین مواد اولیه و تولید کننده انواع بلندر میکسر و آسیاب
جهت تماس با ما با شماره های 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید . بازدید از تولیدات کشاورزی ارمغان رضوان توس کلیک کنید .
شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس لیمو پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .
اسانسهای این شرکت و مخصوصا اسانس لیمو پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .
جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید
همچنین میتوانید از طریق سایت www.armaghantoos.ir در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .
لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .
اسانس چیست ؟
اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .
تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .
ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .
اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است. روغنهای اسانسی نیز به عنوان روغنهای فرار ، روغنهای اثیری ، اتریولوم یا به عنوان روغن گیاهی که از آنها استخراج شده اند ، مانند روغن میخک نیز شناخته می شوند. یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند
اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند. سایر فرایندها عبارتند از: بیان ، استخراج حلال ، اسفوماتورا ، استخراج روغن مطلق ، ضربه زدن به رزین ، جاسازی موم و پرس سرد. از آنها در عطرها ، لوازم آرایشی ، صابون ها ، خوشبو کننده هوا و سایر محصولات ، برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی و افزودن رایحه به بخور و محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود. روغنهای اساسی را نباید با عطر ، عطر و غیره اشتباه گرفت زیرا دومی معمولاً شامل اجزای شیمیایی خالص است در حالی که روغنهای ضروری از گیاهان گرفته می شوند.