فروش اسید سیتریک فله خشک
ارمغان رضوان توس با بیش از یک دهه مشاوره و راه اندازی معتبرترین برندها 09152020183 و 05137234606
در انواع میوه ها و سبزیجات، به ویژه مرکبات، وجود دارد. لیمو و لیموترش دارای غلظت بالای
فروش اسید سیتریک فله خشک ارمغان رضوان توس با بیش از یک دهه مشاوره و راه اندازی معتبرترین برندها 09152020183 و 05137234606
از اسید هستند. می تواند تا 8 درصد وزن خشک این میوه ها را تشکیل دهد (حدود 47 گرم در لیتر در آب میوه ها )
غلظت اسید سیتریک در مرکبات از 0.005 مول در لیتر برای پرتقال و گریپ فروت متغیر است به 0.30 مول در لیتر
در لیمو و لیموترش؛ این مقادیر در گونه ها بسته به رقم و شرایطی که میوه در آن رشد کرده است متفاوت است.
اسید سیتریک اولین بار در سال 1784 توسط شیمیدان کارل ویلهلم شیل، که آن را از آب لیمو متبلور کرد، جدا شد.
تولید اسید سیتریک در مقیاس صنعتی برای اولین بار در سال 1890 بر اساس صنعت میوه مرکبات ایتالیا آغاز شد،
در سال 1893، سی وهمر کشف کرد که قالب پنی سیلیوم می تواند
-
اسید سیتریک آبدار TTACتومان1750000
-
اسید سیتریک خشک 25 کیلوییتومان1875000
اسید سیتریک را از قند تولید کند. با این حال، تولید میکروبی اسید سیتریک از نظر صنعتی اهمیت پیدا نکرد
تا اینکه جنگ جهانی اول صادرات مرکبات ایتالیا را مختل کرد.
در سال 1917، جیمز کوری، شیمیدان مواد غذایی آمریکایی، متوجه شد که گونه های خاصی از کپک Aspergillus niger
می تواند تولید کننده اسید سیتریک کارآمد باشد، و شرکت داروسازی Pfizer دو سال بعد با استفاده از این روش تولید
در سطح صنعتی را آغاز کرد و سپس Citrique Belge در سال 1929. که میتوان همواره ان را راهی برای رسیدن به
به اسید سیتریک است، کشت های A. niger از یک محیط حاوی ساکارز یا گلوکز برای تولید اسید سیتریک تغذیه می شوند.
از مایع ارزان جهت استخراج اسید سیتریک میتوان نشاسته را نام برد .
تا نمک سیترات کلسیم به دست آید، که از آن اسید سیتریک با تیمار اسید سولفوریک، مانند استخراج مستقیم
از آب مرکبات، بازسازی می شود.