فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
راه اندازی ژله لیوانی

راه اندازی ژله لیوانی

5/5 - (1 امتیاز)

راه اندازی ژله لیوانی

بدون نیاز به یخچال و حفظ بافت مطلوب در دمای مختلف محیط به همراه آموزش و ارسال سمپل مواد اولیه

ارسال فایل رمزدار حاوی فرمول و ارسال آموزش ها از طریق ویس جهت شهر های دیگر به صورت غیر حضوری

برای تولید ژله لیوانی با کیفیت و مناسب، می‌توان به جای استفاده از مواد حیوانی، از جایگزین‌های گیاهی بهره برد که با حفظ خاصیت ژل‌سازی، محصولی سالم و سازگار با انواع رژیم‌ها ارائه می‌دهند. این جایگزین‌ها باعث افزایش جذب آب و حفظ ساختار ژله می‌شوند

درجه سفتی ژله به دقت تنظیم می‌شود و این بستگی به مقدار ماده ژل‌ساز و میزان مایعات دارد. برای ژله‌های سفت‌تر باید مقدار ماده ژل‌ساز افزایش یافته و برای ژله‌های نرم‌تر مقدار آن کاهش یابد.

همچنین دمای سرد کردن و مدت زمان استراحت تاثیر مستقیم روی کیفیت و استحکام ژله دارد؛

نگهداری ژله‌های آماده در محیطی خشک و خنک اهمیت دارد تا از بروز آب‌اندازی و تغییر رنگ جلوگیری شود. استفاده از مواد گیاهی باعث می‌شود ژله پایدارتر بوده و شفافیت و تازگی خود را مدت بیشتری حفظ کند.

با رعایت این نکات، ژله لیوانی نهایی محصولی سالم، خوش‌طعم، با بافت مناسب و قابل قبول برای همه گروه‌های مصرف‌کننده خواهد بود و گزینه‌ای مناسب و مدرن برای جایگزینی ژلاتین‌های سنتی است.

جهت مشاوره با کارشناسان ما 09152020183 و 05137234606 تماس حاصل فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توجه : قبل از خرید اینترنتی با شماره 09152020183 تماس بگیرید . همچنین جهت دریافت سریع فیلم دستگاه ، نحوه سفارش و .. بر روی آیکون واتساپ پایین صفحه کلیک کنید .

X