فروش پودر ژلاتین
فروش پودر ژلاتین جهت مصارف قنادی و لبنیات و دسر و ژله دارای شفافیت بسیار بالا و بدون بوی نامطلوب
فروش پودر ژلاتین در بلوم های 180 و 220 و 250 در کیسه های 25 کیلوگرمی دارای مجوز
به همراه برگه آنالیز و کلیه مجوز های بهداشت و واردات جهت واحد های تولیدی دارای مجوز
دارای مجوز تولید ادوات کشاورزی و مجوز فروش ادوات از اصناف کشور به همراه نماد اعتماد
جهت اطلاع از دور مصرف ژلاتین در محصول خود ، با ما تماس بگیرید .
از جمله مصارف این ژلاتین میتوان لبنیات و دسر و ژله را نام برد .
جهت مشاوره و خرید با شماره های 09152020183 و 05137234606 همه روزه از ساعت 8 الی 24 تماس حاصل فرمایید .
برای آشنایی با فعالیت های ارمغان رضوان توس در صنعت دامداری و کشاورزی بر روی لینک کلیک فرمایید .
پودر ژلاتین چیست ؟
پودر ژلاتین یک پروتئین مشتق شده از کلاژن است ، ماده ای که در استخوان ها ، غضروف ها و پوست حیوانات یافت می شود
و برای مفاصل سالم ضروری است. ژلاتین که اغلب به دلیل استفاده در دسرها شناخته می شود ،
یک ماده رایج در آبگوشت ، سوپ ، سس ، آب نبات و برخی داروها است.
ژلاتین با پردازش قطعات حیوانات برای استخراج کلاژن و تبدیل آن به ژلاتین تولید می شود. این ماده بدون طعم
و شفاف بافت ژله ای دارد. کلاژن و ژلاتین پروتئین های مشابهی دارند و ممکن است مزایای مشابهی را ارائه دهند.
در حالی که انسانهای اولیه اغلب بافت همبند ، تاندونها و سایر قسمتهای حیوانات حاوی کلاژن را می خوردند ،
اکثر رژیمهای غذایی مدرن فاقد کلاژن و ژلاتین هستند. ژلاتین به دلیل داشتن پروتئین بالا و آمینو اسیدها
اغلب به عنوان مکمل مصرف می شود.
فواید سلامتی
ژلاتین پروتئینی است که ممکن است سلامت پوست ، مفاصل ، مو ، ناخن و روده را تقویت کند. همچنین اسیدهای
آمینه ضروری ، بلوک های سازنده پروتئین ها را فراهم می کند که می تواند مزایای سلامتی قوی را ارائه دهد.
پودر ژلاتین خوراکی مجموعه ای از پپتیدها و پروتئین ها است که توسط هیدرولیز جزئی کلاژن استخراج شده از
پوست ، استخوان ها و بافت های همبند حیوانات مانند گاو اهلی ، مرغ ، خوک و ماهی تولید می شود.
در حین هیدرولیز ، برخی از پیوندهای بین و درون پروتئین های جزء شکسته می شوند. ترکیب شیمیایی آن از بسیاری جهات بسیار
شبیه به ترکیب کلاژن اصلی آن است. ژلاتین عکاسی و دارویی به طور کلی از استخوان گاو و پوست خوک تهیه می شود.
پودر ژلاتین خوراکیبه عنوان هیدروژل طبقه بندی می شود.
ترکیب اسید آمینه
پودر ژلاتین تقریباً بی مزه و بی بو است و ظاهری بی رنگ یا کمی زرد رنگ دارد. شفاف و شکننده است و می تواند
به صورت ورقه ، تکه یا پودر باشد. حلالهای قطبی مانند آب گرم ، گلیسرول و استیک اسید می توانند ژلاتین را حل کنند ،
اما در حلالهای آلی مانند الکل نامحلول است. ژلاتین 5 تا 10 برابر وزن خود را در آب جذب می کند تا یک ژل
ایجاد کند. ژل تشکیل شده توسط پودر ژلاتین را می توان با گرم کردن مجدد ذوب کرد و ویسکوزیته فزاینده ای
تحت فشار (تیکسوتروپیک) دارد. نقطه ذوب فوقانی پودر ژلاتین زیر دمای بدن انسان است ، عاملی که برای احساس
دهان غذاهای تولید شده با پودر ژلاتین مهم است. ویسکوزیته مخلوط ژلاتین-آب زمانی بیشتر است که غلظت
پودر ژلاتین زیاد باشد و مخلوط در دمای حدود 4 درجه سانتی گراد (39 درجه فارنهایت) خنک نگه داشته شود. پودر ژلاتین
تجاری دارای قدرت ژل حدود 90 تا 300 گرم بلوم با استفاده از آزمون بلوم استحکام ژل است. اگر ژلاتین در معرض دمای بالای 100 درجه سانتی گراد (212 درجه فارنهایت) قرار گیرد ، یا اگر به مدت طولانی در دمای نزدیک به
100 درجه سانتیگراد نگهداری شود ، کاهش می یابد.
بسته به منبع ، پودر ژلاتین ها دارای نقاط ذوب و دمای ژل شدن متفاوتی هستند. به عنوان مثال ، پودر ژلاتین مشتق شده از ماهی دارای نقطه ذوب و ژله پایین تری
نسبت به پودر ژلاتین حاصل از گوشت گاو یا گوشت خوک است.
اثرات مشترک
برخی از مطالعات بالینی گزارش می دهند که خوردن کلاژن هیدرولیز شده از طریق دهان باعث کاهش درد مفاصل می شود ، در صورتی که شدیدترین علائم بیشترین فایده
را داشته باشد.
با این حال ، سایر آزمایشات بالینی نتایج متفاوتی به همراه داشته است. در سال 2011 ، هیئت اروپایی در مورد ایمنی رژیم غذایی در مورد محصولات رژیمی ، تغذیه و آلرژی
به این نتیجه رسید که “رابطه علت و معلولی بین مصرف هیدرولیزات کلاژن و نگهداری مفاصل برقرار نشده است.” چهار مطالعه دیگر فواید بدون عوارض جانبی را گزارش
کردند. با این حال ، مطالعات گسترده نبودند و همه مطالعات کنترل شده بیشتری را توصیه می کردند. یک مطالعه نشان داد که کلاژن دهانی فقط علائم را در اقلیتی از
بیماران بهبود می بخشد و حالت تهوع را به عنوان یک عارضه جانبی گزارش می کند. مطالعه دیگری هیچ بهبودی در فعالیت بیماری در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
گزارش نکرد. مطالعه دیگری نشان داد که درمان با کلاژن در واقع ممکن است باعث تشدید علائم آرتریت روماتوئید شود.
فروش پودر ژلاتین ارمغان رضوان توس ، پودر ژلاتین خوراکی مجموعه ای از پپتیدها و پروتئین ها است که توسط هیدرولیز جزئی کلاژن استخراج شده از پوست ، استخوان ها و
بافت های همبند حیوانات مانند گاو اهلی ، مرغ ، خوک و ماهی تولید می شود. در حین هیدرولیز ، برخی از پیوندهای بین و درون پروتئین های جزء شکسته می شوند. ترکیب
شیمیایی آن از بسیاری جهات بسیار شبیه به ترکیب کلاژن اصلی آن است. ژلاتین عکاسی و دارویی به طور کلی از استخوان گاو و پوست خوک تهیه می شود. پودر ژلاتین
خوراکیبه عنوان هیدروژل طبقه بندی می شود.
ترکیب اسید آمینه
فروش پودر ژلاتین ارمغان رضوان توس ، پودر ژلاتین خوراکی تقریباً بی مزه و بی بو است و ظاهری بی رنگ یا کمی زرد رنگ دارد. شفاف و شکننده است و می تواند به
صورت ورقه ، تکه یا پودر باشد. حلالهای قطبی مانند آب گرم ، گلیسرول و استیک اسید می توانند ژلاتین را حل کنند ، اما در حلالهای آلی مانند الکل نامحلول است. فروش
پودر ژلاتین ارمغان رضوان توس ، پودر ژلاتین خوراکی 5 تا 10 برابر وزن خود را در آب جذب می کند تا یک ژل ایجاد کند. ژل تشکیل شده توسط فروش پودر ژلاتین ارمغان
رضوان توس ، پودر ژلاتین خوراکی را می توان با گرم کردن مجدد ذوب کرد و ویسکوزیته فزاینده ای تحت فشار (تیکسوتروپیک) دارد. نقطه ذوب فوقانی پودر ژلاتین زیر
دمای بدن انسان است ،
بسته به منبع ، فروش پودر ژلاتین ارمغان رضوان توس ، پودر ژلاتین خوراکی ها دارای نقاط ذوب و دمای ژل شدن متفاوتی هستند. به عنوان مثال ، پودر ژلاتین مشتق شده
از ماهی دارای نقطه ذوب و ژله پایین تری نسبت به پودر ژلاتین حاصل از گوشت گاو یا گوشت خوک است.
اثرات مشترک
برخی از مطالعات بالینی گزارش می دهند که خوردن کلاژن هیدرولیز شده از طریق دهان باعث کاهش درد مفاصل می شود ، در صورتی که شدیدترین علائم بیشترین فایده
را داشته باشد.
با این حال ، سایر آزمایشات بالینی نتایج متفاوتی به همراه داشته است. در سال 2011 ، هیئت اروپایی در مورد ایمنی رژیم غذایی در مورد محصولات رژیمی ، تغذیه و آلرژی
به این نتیجه رسید که “رابطه علت و معلولی بین مصرف هیدرولیزات کلاژن و نگهداری مفاصل برقرار نشده است.” چهار مطالعه دیگر فواید بدون عوارض جانبی را گزارش
کردند. با این حال ، مطالعات گسترده نبودند و همه مطالعات کنترل شده بیشتری را توصیه می کردند. یک مطالعه نشان داد که کلاژن دهانی فقط علائم را در اقلیتی از
بیماران بهبود می بخشد و حالت تهوع را به عنوان یک عارضه جانبی گزارش می کند. مطالعه دیگری هیچ بهبودی در فعالیت بیماری در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
گزارش نکرد. مطالعه دیگری نشان داد که درمان با کلاژن در واقع ممکن است باعث تشدید علائم آرتریت روماتوئید شود.
فواید ژلاتین برای سلامتی عبارتند از:
پوست آبرسانی شده
پروتئین و اسیدهای آمینه موجود در ژلاتین می توانند به بدن در ساخت کلاژن بیشتر ، یک عنصر حیاتی در پوست سالم کمک کنند. با افزایش سن ، سطح کلاژن طبیعی آنها
کاهش می یابد. این می تواند باعث از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست و ایجاد چین و چروک شود. یک مطالعه نشان داد که مصرف کلاژن باعث افزایش رطوبت پوست و
کاهش چین و چروک می شود.
ژلاتین مادهای جامد نیمه شفاف، بیرنگ، ترد و کمابیش بیمزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران بهدست میآید. این ماده معمولاً بهعنوان عامل ژلهای
کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود. مواد حاوی ژلاتین یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده میشوند. ژلاتین
یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و بهعنوان یک ماده خوراکی طبقهبندی شدهاست. ژلاتین در ساخت برخی آبنباتهای چسبناک و نیز فراوردههایی مانند ژله
، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماستهای کمچرب بهکار برده میشود.
برخی از آداب و رسوم غذایی یا عقاید مذهبی، و نیز مسایل پزشکی، در مواقعی موجب ممنوعیت استفاده از ژلاتین حیوانی یا محدودیت استفاده از آن توسط افرادی خاص
میشوند. بهعنوان مثال، مسلمانان از خوردن فراوردههای غذایی بهدست آمده از خوک و نیز همه حیواناتی که ذبح اسلامی نداشته باشند، اجتناب میکنند.
در موارد اینچنینی، منابع جایگزین بهکار میروند. ژلهای جایگزین میتوانند از منابعی طبیعی از قبیل آگار (نوعی جلبک)، پکتین (کربوهیدرات گیاهی)، کاراگینان یا کانجک
بهدست بیایند. البته این گزینهها مسائل بهداشتی خاص خود را به همراه دارند.
بهترین منبع ژلاتین در استخوانی است که در خانه دارید اما وقتی میخواهید فقط کمی به ارزش مواد غذاییتان اضافه کنید،میتوانید همیشه یک شیشه پودر ژلاتین کنار
دستتان داشته باشید. مثلا وقتی میخواهید اسموتی تهیه کنید که پروتئین داشته باشد یا حتی در دسرها و اسنکها هم میتوانید کمی پودر ژلاتین اضافه کنید. حتما تعجب
میکنید ولی شما میتوانید حتی ژلاتین را به چای یا قهوهتان هم اضافه کنید. گذشته از همه اینها سوپ و سالاد هم ازجمله مواد غذایی هستند که میتوانید در آنها کمی
ژلاتین استفاده کنید.
ژلاتین مادهای جامد، ترد، شفاف و البته بیبو و بیمزه است. این ماده فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. جدول زیر ترکیبات کلی ژلاتین را مشخص میکند:
پروتئین: 90-84 درصد
نمک معدنی: 2-1 درصد
آب: 15 – 8 درصد
جهت فروش پودر ژلاتین با شماره 09152020183 تماس خاصل فرمایید .
فروش پودر ژلاتین با تضمین کیفیت
پروتئینهای ژلاتین بهطور عمده متشکل از اسید آمینههای گلایسین و پرولین است که بسیاری از افراد به میزان لازم آنها را مصرف نمیکنند، درحالیکه این اسیدهای آمینه
نهتنها برای پوست، مو و ناخن مفید است بلکه باعث عملکرد مطلوب سیستم ایمنی میشود.