فروش انواع پودر ژله و ژلاتین و اسانس و رنگ خوراکی مشاوره و راه اندازی تولید و فرمولاسیون
پودر ژلاتین خوراکی

پودر ژلاتین خوراکی

پودر ژلاتین خوراکی

جهت ورود به درخواست نمونه پودر ژلاتین ، بر روی تصویر کلیک کنید .

شرکت ارمغان رضوان توس نمایندگی فروش پودر ژلاتین حلال استخوان و پوست گاوی مورد تایید 95 % مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ، با بیش از 10 سال سایقه مشاوره و

راه اندازی و تامین مواد اولیه برترین برندها ، مفتخر است در بلوم های 16 و 220 و 240 با بالاترین کیفیت و تضمین قیمت به مشتریان خورد ارایه دهد . لذا مشتریان و

متقاضیان محترم میتوانند جهت دریافت نمونه کالا جهت تست قبل از خرید ، با شماره تلفن 09152020183 و یا از طریق فرم زیر درخ.است خودرا اعلام فرمایند .

برای غذای دسر، دسر ژلاتینی را ببینید. برای ژل مبتنی بر نشاسته، ژلاتینه شدن نشاسته را ببینید. برای دیگر کاربردها، ژلاتین (ابهام‌زدایی) را ببینید.

ژلاتین یا ژلاتین (از لاتین: gelatus به معنی “سفت” یا “یخ زده”) یک ماده غذایی شفاف، بی رنگ و بدون طعم است که معمولاً از کلاژن گرفته شده از اعضای بدن حیوانات

به دست می آید. در صورت خشک شدن شکننده و در صورت مرطوب بودن لاستیکی

است. همچنین ممکن است به عنوان کلاژن هیدرولیز شده، کلاژن هیدرولیز، هیدرولیز ژلاتین، ژلاتین هیدرولیز شده، و پپتیدهای کلاژن پس از هیدرولیز نامیده شود.

معمولاً به عنوان یک عامل ژل کننده در غذاها، نوشیدنی ها، داروها، داروها و کپسول های ویتامین، فیلم ها و کاغذهای عکاسی و لوازم آرایشی استفاده می شود.

موادی که حاوی ژلاتین هستند یا عملکرد مشابهی دارند، مواد ژلاتینی نامیده می شوند.

ژلاتین یک فرم هیدرولیز شده برگشت ناپذیر از کلاژن است که در آن هیدرولیز فیبرهای پروتئین را به پپتیدهای کوچکتر کاهش می دهد. بسته به روش های فیزیکی و شیمیایی

دناتوره سازی، وزن مولکولی پپتیدها در محدوده وسیعی قرار می گیرد. ژلاتین در دسرهای ژلاتینی، بیشتر آب نبات های صمغی و مارشمالو، بستنی ها، دیپ ها و ماست ها

وجود داردژلاتین برای پخت و پز به صورت پودر، گرانول و ورقه عرضه می شود. انواع فوری را می توان همانطور که هستند به غذا اضافه کرد.

این بازرگانی هیچگونه ارتباطی با دیگر بازرگانیها ندارد .
بازرگانی و تولیدی ارمغان رضوان توس 05137234606 و 09152020183
مبدا قیمت و کیفیت

X