اسانس خوراکی بلوبری
اسانس خوراکی بلوبری پودری اروپایی حلال در آب و دارای شفافیت بسیار بالا برای پودر ژله
جهت اطلاع از قیمت اسانس خوراکی بلوبری بر روی لینک های زیر کلیک فرمایید .
بیشترین مصرف این اسانس جهت محصولات پودر شربت و پودر ژله می باشد .
جهت مشاوره قبل از خرید با شماره های 09152020183 و 05137234606 تماس بگیرید .
ارمغان رضوان توس مجهز به کارگاه تولید انواع ادوات کشاوری و دامداری
-
اسانس بلوبری ترک پودریتومان1150000
-
اسانس پودری بلوبری 5 کیلوگرمیتومان4900000
-
اسانس بلوبری 2 کیلوگرمیتومان1960000
-
اسانس بلوبری پودری خوراکیتومان1200000
شرکت ارمغان رضوان توس وارد کننده و توزیع کننده انواع اسانس خوراکی بلوبری پودری و مایع خوراکی با بیش از 10 سال سابقه مشاوره و تامین مواد اولیه معتبر ترین برندهای کشور ، بهترین اسانسهای خوراکی را از نقاط مختلف دنیا انتخاب کرده ، و با قیمتی مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدهد .
فروش در وزن های 1 و 2 و 3 و 5 و 10 کیلوگرمی مورد تایید بیش از 98 درصد مصرف کنندگان
اسانسهای این شرکت و مخصوصا اسانس بلوبری خوراکی پودری و مایع مورد تایید 95 درصد واحدهای تولیدی میباشد .
جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شماره 09152020183 تماس حاصل فرمایید ، ویا در واتساپ پیام ارسال نمایید .
همچنین میتوانید از طریق سایت www.armaghantoos.ir در قسمت بخش مربوطه ، نسبت به ارسال درخواست نمونه مواد اولیه مورد نظر اقدام فرمایید .
لازم به ذکر است این شرکت هیچ گونه همکاری جهت خرید مواد اولیه با شرکت های بازرگانی داخل و خارج از استان ندارد . لذا با توجه به قدمت این شرکت هرگونه ادعای همکاری توسط دیگر بازرگانی ها بی اعتبار میباشد .
اسانس چیست ؟
اسانس ها به مجموعه ای از روغن ها در دسته روغن های فرار اطلاق میشود که جزو مواد مهم و موثر در گیاهان دارویی هستند .
تفاوت اسانسها با روغن های فرار در مواردی چون قابل تقطیر بودن اسانس ها و نیز فاسد و ترش نشدن انها میباشد .
ازجمله عوامل مهم در کیفیت اسانسها میتوان به نور ، نژاد گیاهان و نیز آب و هوا اشاره کرد .
اسانس یک مایع آبگریز غلیظ است که حاوی ترکیبات شیمیایی فرار (به راحتی در دمای معمولی تبخیر می شود) از گیاهان است.
یک اسانس “ضروری” است به این معنا که حاوی “جوهر” عطر گیاه است – عطر مشخصه گیاهی که از آن مشتق شده است. اصطلاح “ضروری” که در اینجا استفاده می شود به معنای ضروری یا قابل استفاده برای بدن انسان نیست ، همانطور که در مورد اصطلاحات آمینو اسید ضروری یا اسید چرب ضروری ، که به این دلیل نامیده می شوند زیرا از نظر تغذیه مورد نیاز یک موجود زنده هستند
اسانس ها عموماً با تقطیر و اغلب با استفاده از بخار استخراج می شوند.
بیشتر اسانسهای رایج مانند اسطوخودوس ، نعناع ، روغن درخت چای ، نعناع هندی و اکالیپتوس تقطیر می شوند. مواد گیاهی خام ، شامل گل ، برگ ، چوب ، پوست ، ریشه ، دانه یا پوست ، روی آب آلمبیک (دستگاه تقطیر) روی آب قرار می گیرد. با گرم شدن آب ، بخار از مواد گیاهی عبور کرده و ترکیبات فرار را بخار می کند. بخارها از طریق یک سیم پیچ جریان می یابند و در آنجا به مایع متراکم می شوند و سپس در ظرف دریافت کننده جمع می شوند.
اکثر روغنها در یک فرآیند واحد تقطیر می شوند. یک استثنا یلانگ یلانگ (Cananga odorata) است که از طریق تقطیر جزء خالص می شود.
اسانس بلوبری :
طعم دهنده ی این میوه به دو صورت مایع و پودر به فروش می رسد، پودر بلوبری از اهمیت بالایی در تهیه ی مکمل های ورزشی، قرص های چربی سوزی، پودر کیک، انواع دارو و ژله های پودری برخوردار می باشد.
تحقیقات صورت گرفته روی این اسانس نشان داده که میوه و عصاره ی بلوبری حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، به همین دلیل از اسانس این میوه برای تهه انواع کیک یا ژله، نوشیدنی ها و آب نبات استفاده می گردد. قیمت اسانس بلوبری با توجه به تغییراتی که در قیمت دلار و نرخ ارز صورت می گیرد متغیر است، به همین دلیل اسانس این میوه باید از سایت ها و شرکت های معتبر خریداری شود.