رنگ خوراکی سانست یلو
رنگ خوراکی سانست یلو باعث ایجاد رنگ نارنجی پرتقالی در محصولات پودر ژله و یا پودر شربت نوشیدنی میباشد .
فروش رنگ خوراکی سانست یلو نارنجی حلال در آب با شفافیت بالا و مورد رضایت بیش از 95 درصد مصرف کنندگان
از دیگر رنگ های پودری خوراکی این شرکت میتوان رنگ بریانت بلو آبی و رنگ کینولین زرد و یا قرمز کارموزین را نام برد
دارای مجوز تولید ادوات کشاورزی و مجوز فروش ادوات از اصناف کشور به همراه نماد اعتماد
جهت اطلاع از میزان دوز مصرف رنگ خوراکی سانست یلو ، پس از خرید با ما تماس بگیرید .
جهت استفاده در صنایع غذایی نظیر آبمیوه و دسر و ژله و …
جهت بازدید از سایت تولیدات شرکت بر روی لینک کلیک فرمایید .
همچنین میتوانید هر روز هفته از ساعت 8 الی 24 با شماره های 09152020183 و 05137234606 تماس بگیرید .
دارای شفافیت و حلالیت عالی بهترین رنگ اروپایی
-
کارموزین یک کیلوییتومان1200000
-
رنگ خوراکی برلیانت بلو اروپاییتومان13000000
-
رنگ خوراکی سانست یلوتومان750000
-
رنگ خوراکی کینولین اروپاییتومان1650000
اولین چیزی که توجه همه ما را به هنگام مواجهه با یک بشقاب غذا جلب میکند، رنگ آن غذاست. حتی شاید زمانی که به رستوران یا فروشگاه میروید یک غذا یا یک خوراکی را بخاطر رنگ آن انتخاب کنید. بنابراین میتوان گفت که رنگ در در غذا بسیار مهم است و به همین دلیل امروزه بسیار بیشتر از قبل در مواد غذایی از رنگ خوراکی استفاده میشود.
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که رنگ نارنجی در خوراکیها یا نوشیدنیها از چه ترکیبی ایجاد شده است؟ آیا برایتان این سوال پیش آمده که آیا استفاده از این رنگ در موارد خوراکی خطرناک است یا خیر؟ رنگهای خوراکی به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند که هر کدام با توجه به نوعشان فرآیند ساخت متفاوتی دارد.
سانست یلو یک رنگ خوراکی مصنوعی است که به عنوان یک افزودنی غذایی که رنگی زرد دارد، شناخته میشود. در این مقاله قصد داریم شما را بارنگ خوراکی سانست یلو (رنگ خوراکی سانست یلو )، فرآیند تولید آن، کاربردهای آن آشنا کنیم و در آخر به این سوال پاسخ میدهیم که آیا استفاده از این رنگ خوراکی مضر است یا خیر؟ اگر میخواهید به صورت کامل با این نوع رنگ خوراکی آشنا شوید تا پاپان مقاله همراه ما باشید.
رنگ خوراکی سانست یلو چیست؟
همانطور که پیشتر گفتیم، رنگ خوراکی سانست یلو یک افزودنی برای مواد غذایی است که دارای رنگ زرد میباشد. از سانست یلو میتواند برای تولید رنگ زرد با کیفیت که کاربردهای مختلفی داشته باشد، استفاده کرد. رنگ خوراکی سانست یلو یکی از رنگهایی خوراکی پرکاربرد در صنعت غذایی و آرایشی و بهداشتی است. هچنین از این رنگ در موارد دارویی مانند قرصهای مولتی ویتامین نیز استفاده میشود. رنگ خوراکی سانست یلو به صورت یک رنگ محلول در آب است.
همچنین قابل ذکر است که این رنگ به شکل پودری میباشد و به دو صورت محلول در آب و محلول در روغن به بازار عرضه میشود. سانست یلو با نامهای دی سدیم هیدروکسیل و نفتالین سولفونات نیز شناخته میشود. همچنین گاها از آن با نام زرد نارنجی ORANGE YELLOW نیز یاد میشود. این رنگ کاربردهای مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد و هر کدام را توضیح خواهیم داد.
همه ما از مواد خورکی و آبنباتهای زرد، قرمز و قهوه ای استفاده نموده ایم. اما دلیل وجود این رنگهای زیبا در مواد خوراکی چیست؟ چه ماده ای به آنها افزوده شده؟ آیا این ماده مضر است؟ چه میزان می توان از این مواد رنگی استفاده نمود؟
ویژگی های رنگ
- نام شیمیایی رسمی (IUPAC)
- دی سدیم (E) -6-هیدروکسی-5 – ((4-سولفوناتوفنیل) دیازنیل) نفتالین-2-سولفونات
در غذاها و کاندوم ها ، لوازم آرایشی و دارویی استفاده می شود. ویژگی های رنگ خوراکی سانست یلو به عنوان رنگ نارنجی یا زرد نارنجی استفاده می شود. به عنوان مثال ، از آن در آب نبات ، دسرها ، میان وعده ها ، سس ها و میوه های کنسرو شده استفاده می شود. ویژگی های همراه E123 amaranth برای ایجاد رنگ قهوه ای در شکلات و کارامل استفاده می شود.
میزان قابل قبول روزانه (ADI) بین 4 تا 0 میلی گرم بر کیلوگرم در هر دو دستورالعمل اتحادیه اروپا و WHO/FAO است. ویژگی های رنگ هیچ مقدار سرطان زایی ، سمیت ژنتیکی یا سمیت رشد ندارد.
این امکان وجود دارد که برخی رنگ خوراکی ممکن است در افرادی که مستعد ژنتیکی هستند ، محرک باشد ، اما شواهد آن ضعیف است
در حدود سال 2000 به عنوان افزودنی غذایی در نروژ ، فنلاند و سوئد ممنوع یا محدود شد.
در سال 2008 ، آژانس استانداردهای غذایی بریتانیا از تولید کنندگان مواد غذایی خواست تا داوطلبانه از استفاده از شش رنگ افزودنی غذایی ، Tartrazine ، Allura Red ، Ponceau 4R ، Quinoline Yellow WS ، رنگ خوراکی سانست یلو و Carmoisine (لقب “Southampton 6”) تا سال 2009 استفاده کنند. و یک سند برای کمک به جایگزینی رنگها با رنگهای دیگر ارائه کرد.
مقررات اتحادیه اروپا در سال 2010 اجرایی شد که بر اساس آن تولید کنندگان مواد غذایی حاوی برچسب روی غذاهای حاوی Southampton 6 می باشند: “ممکن است بر فعالیت و توجه کودکان تأثیر منفی بگذارد.
از دهه 1970 و حمایت عمومی بنیامین فینگولد ، نگرانی عمومی وجود داشت که رنگ های غذایی ممکن است باعث رفتارهای مشابه ADHD در کودکان شود.
در مورد کودکان در جمعیت عمومی که آنها را به عنوان نوشیدنی مصرف می کردند. این مطالعه در سال 2007 منتشر شد. در این مطالعه “ارتباط احتمالی بین مصرف این رنگهای مصنوعی و نگهدارنده بنزوات سدیم و افزایش بیش فعالی” در کودکان یافت شد. کمیته مشورتی FSA که این مطالعه را ارزیابی کرده بود نیز مشخص کرد که به دلیل محدودیتهای مطالعه ، نتایج را نمی توان برای عموم مردم تعمیم داد و آزمایش های بیشتری توصیه شد.